Tragedie la palat. Casa regală, în derivă după retragerea lui Mihai de România?

Mihai I de România, un monarh care a predat propriului popor o lecţie de echilibru şi cumpătare

Regele Mihai reprezintă un simbol al României, fiind singurul monarh şi şef de stat aflat încă în viaţă care a condus destinele unei ţări în cel de-Al Doilea Război Mondial. A abdicat în 1947 la presiunea comuniştilor şi a Uniunii Sovietice. Alungat în Occident, a lucrat ca pilot, fiind întreaga lui existenţă un mecanic pasionat.
Va reuşi Principesa Margareta să ducă mai departe lecţia de echilibru, înţelepciune şi calm pe care Regele Mihai a predat-o poporului român vreme de atâtea decenii?

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oricine pe 16 Apr 2016, 22:15
    tragedie la palat?

    Na, daca a facut un copil, nu e mare greseala... daca se prostea cu tipi atunci era o ... tragedie daca e sa ne luam dp ce scrie in Biblie. Insa si el ar fi trebuit sa priceapa ca este o prada si ca e vanat de fatute... Deh, asa e cand esti vedeta de rang inalt, mai pici. Principalul este ca are urmas, Margarinta... ba, iar timpul nu il mai poate intoarce inapoi sa isi faca si jalea e mare acum, dar degeaba !

    0
    0

  • victo_53 pe 4 Mar 2016, 09:52
    Putere?

    Preluarea puterii?Care putere?Romania este rebublica si nu se v-a mai intoarce niciodata la monarhie,ei sunt niste simpli cetateni si ar fi bine sa-si ia gandul ca vor mai fi regi,l-au inlaturat pe Nicolae si actorasul de doi bani vrea sa fie rege?Hahaha,vise taica vise

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod