Tragedie la palat. Casa regală, în derivă după retragerea lui Mihai de România?

Principesa Margareta şi soţul ei Principele Radu Duda, moştenitorii Regelui Mihai

La mijloc sunt foarte mulţi bani, acesta e şi motivul pentru care Principesa Margareta a căutat să înlăture orice competiţie pentru ocuparea poziţiei de conducător al familiei regale după moartea lui Mihai I.
Principesa a fost acuzată în urmă cu câteva luni că a înregistrat, în secret la televiziunea publică, un mesaj prin care anunţă moartea regelui, imagini ce vor fi difuzate imediat după decesul acestuia.


Informaţia a fost făcută publică de jurnalistul Andrei Bădin şi confirmată de Radu Călin Cristea, un membru CNA: ”Asemenea înregistrări se fac pentru ca televiziunea să nu fie prinsă nepregătită, iar mesajele se actualizează la intervale de aproximativ şase luni”, a declarat acesta, fiind citat de tabloidul CanCan.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oricine pe 16 Apr 2016, 22:15
    tragedie la palat?

    Na, daca a facut un copil, nu e mare greseala... daca se prostea cu tipi atunci era o ... tragedie daca e sa ne luam dp ce scrie in Biblie. Insa si el ar fi trebuit sa priceapa ca este o prada si ca e vanat de fatute... Deh, asa e cand esti vedeta de rang inalt, mai pici. Principalul este ca are urmas, Margarinta... ba, iar timpul nu il mai poate intoarce inapoi sa isi faca si jalea e mare acum, dar degeaba !

    0
    0

  • victo_53 pe 4 Mar 2016, 09:52
    Putere?

    Preluarea puterii?Care putere?Romania este rebublica si nu se v-a mai intoarce niciodata la monarhie,ei sunt niste simpli cetateni si ar fi bine sa-si ia gandul ca vor mai fi regi,l-au inlaturat pe Nicolae si actorasul de doi bani vrea sa fie rege?Hahaha,vise taica vise

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod