FOR BLACK ‘N WHITE, un nou produs Tchibo în România

Consumatorii de cafea din România au la dispoziţie un nou produs Tchibo. Este vorba despre cafeaua Tchibo FOR BLACK ‘N WHITE care este disponibilă în varianta măcinată de 250g şi 500g sau capsule, atât în comerţul tradiţional şi modern, cât şi în magazinul Tchibo din Promenada Mall.

Cafeaua Tchibo FOR BLACK ´N WHITE oferă opţiunea preparării aceleiaşi cafele în două moduri, neagră sau cu lapte. Datorită unui proces special de prăjire îndelungată pe parcursul căruia boabele de cafea sunt prăjite de trei ori mai mult decât în cazul cafelei obişnuite, Tchibo FOR BLACK ´N WHITE oferă un gust puternic indiferent dacă este consumată neagră sau cu lapte.

Procesul de producţie al cafelei Tchibo FOR BLACK ´N WHITE este unic şi este utilizat doar de compania Tchibo. Pentru a realiza cafeaua Tchibo FOR BLACK `N WHITE, o parte dintre boabe sunt prăjite mai puţin, iar cealaltă parte sunt prăjite mai îndelungat. Boabele prăjite mai puţin oferă noii cafele Tchibo o notă subtilă, în timp ce boabele prăjite mai îndelungat asigură aroma puternică. Acestea sunt amestecate după ce sunt prăjite separat. Rezultatul constă într-o cafea subtilă, fără acizi, puternică şi aromată, o cafea care îşi păstrează aroma şi în combinaţie cu laptele.
 
Chiar dacă orice cafea poate fi băută cu lapte, nu fiecare categorie îşi desăvârşeşte aroma deplină indiferent de metoda prin care este preparată.

Cafeaua prăjită un timp foarte îndelungat conţine, de cele mai multe ori, un nivel ridicat de acizi şi substanţe amărui care, în combinaţie cu laptele, devin şi mai accentuate. Cafeaua prăjită special pentru a fi preparată cu lapte are un conţinut mai scăzut de substanţe amărui, dar îşi pierde aroma puternică atunci când este combinată cu lapte. Un tip optim de cafea are puţine substanţe acide şi amărui, dar, în acelaşi timp, menţine o aromă puternică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod