Monica Gabor, o mamă care şi-a părăsit fiica

Monica Gabor, fostă Columbeanu, a reuşit să devină exemplul negativ pentru ce înseamnă să nu-ţi iubeşti copilul. Toată căsnicia ei cu Irinel n-a fost decât un spectacol ieftin prin care a

Monica Gabor, fostă Columbeanu, a reuşit să devină exemplul negativ pentru ce înseamnă să nu-ţi iubeşti copilul. Toată căsnicia ei cu Irinel n-a fost decât un spectacol ieftin prin care a încercat să-şi consolideze o celebritate pe care a risipit-o în câteva luni.

Monica Gabor nu este o fată săracă descoperită de un prinţ care a salvat-o. A fost doar o fată care şi-a vândut sufletul şi trupul pe altarul celebrităţii, ajungând să fie hulită de toată lumea.

Felul în care s-a comportat cu propria ei fiică i-a adus oprobiul societăţii.

N-a realizat că pentru a creşte un copil e nevoie de bani. Ea vroia banii numai pentru ea. A pornit un război împotriva fostului soţ, dar n-avea nici cea mai mică idee cum se câştigă. Mai multă ură şi mai puţină minte, rareori ne-a fost dat să vedem. Dar, cel mai dureros moment a fost sacrificarea copilului în războiul descreierat dintre cei doi soţi.

Irina a avut ghinion că s-a născut într-o astfel de familie. Sper să aibă puterea să uite şi să aibă şansa la educaţie astfel încât să-şi salveze viaţa.

E crunt prin ce a trecut. Despre Monica Gabor nu se poate spune decât că va mai gravita o vreme între Mr. Pink şi Mr. X, iar după ce frumuseţea ei va fi istorie o vor năpădi remuşcările.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod