EBA, nunta mezinei răsfăţate

Elena Băsescu e fata preşedintelui - unul care a câştigat două mandate şi a rezistat la două suspendări. Niciun politician din România n-a reuşit mai mult. Elena Băsescu e şi

Elena Băsescu e fata preşedintelui - unul care a câştigat două mandate şi a rezistat la două suspendări. Niciun politician din România n-a reuşit mai mult. Elena Băsescu e şi europarlamentar. Şi-a câştigat poziţia de reprezentant al României în Parlamentul Europei printr-o operaţiune a PDL în urma unei comenzi politice venite de la şeful partidului de atunci, Emil Boc.

Această operaţiune a adus mari prejudicii de imagine PDL, dar cea supranumită EBA a ajuns la Bruxelles.

Cum însuşi Traian Băsescu recunoştea, asta a fost o greşeală. Greşeala unui părinte faţă de copilul lui.

EBA se va mărita sâmbătă. Va fi un eveniment care va fi folosit de politicieni pentru a o ataca pe ea şi pentru a-l ataca pe Traian Băsescu.  Totul ar fi rămas la nivelul de meschinărie politică dacă Elena Băsescu nu s-ar fi comportat de-a lungul timpului ca un copil răsfăţat. ”Părinţii sunt responsabili pentru greşelile copiilor”, iar Traian Băsescu e singurul demnitar care şi-a asumat erorile propriilor copii, cel puţin la nivelul declaraţiilor publice.

Iar fiecare părinte poartă această povară în fiecare zi. Ştim că suntem şi vom fi judecaţi prin prisma comportamentului copiilor noştri.

Păcatul major al Elenei Băsescu este că nu se deosebeşte cu nimic de Andrei Năstase. Amândoi frecventează aceleaşi cluburi, aceleaşi restaurante, conduc maşini la fel de scumpe, în jurul lor gravitează aceleaşi găşti de copii răsfăţaţi şi trăiesc cu ideea că totul li se cuvine.

Deşi se chinuie mereu să pară altceva, pentru simplul fapt că ea a ales s-o ia pe scurtătură în viaţă plăteşte printr-o imagine de persoană superficială care nu a făcut nimic în viaţă.

Nunta Elenei Băsescu va fi un eveniment monden extrem de mediatizat, dar nu pentru că mireasa are vreun merit, ci doar pentru faptul că e fiica preşedintelui - un preşedinte greu de învins care trebuie să-şi asume eşecurile copiilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod