De ce bărbaţii de peste 30 de ani nu prea vor să se însoare? 3 motive

Mulţi bărbaţi care au trecut de 30 de ani evită să ia o decizie în ce priveşte întemeierea unei familii. Nu fac asta din rea-voinţă, din superficialitate sau egoism, cum cred multe femei. O

Mulţi bărbaţi care au trecut de 30 de ani evită să ia o decizie în ce priveşte întemeierea unei familii. Nu fac asta din rea-voinţă, din superficialitate sau egoism, cum cred multe femei. O fac doar pentru faptul că se simt bine în pielea lor, că au succes la femei, iar, odată cu vârsta, au realizat că întemeierea unei familii înseamnă o mare responsabilitate care mai poate fi amânată puţin.
Iată mai jos trei motive pentru care un bărbat ezită să se însoare:

1. Pentru că mama lui are, în continuare, grijă să-i calce hainele şi să-i gătească mâncarea preferată.  Dacă se însoară poate pierde aceste privilegii.

De cele mai multe ori, femeile frumoase nu au timp de gătit şi nici de călcat.

2. Pentru că decizia de a se însura implică asumarea unei mari responsabilităţi. În schimbul unei familii nu primeşte decât beneficiul că nu mai e singur. Dar unui bărbat în putere, la 30 de ani, nu prea îi pasă de singurătate. E cea mai mică problemă a lui. Nu se gândeşte nici la bătrâneţe şi nici la boală. Sunt undeva departe, pe alte planete.

3.  Căsătoria ar însemna şi faptul că trebuie să renunţe la celelalte femei.

Deci ar trebui să ştie cine e aleasa, dar e atât de greu să alegi uneori. Cu cât înaintezi în vârstă e din ce în ce mai greu să iei o decizie pentru că ai din ce în ce mai mult succes la femei. Aici e vorba de un bărbat care a reuşit să-şi facă o carieră sau care are o slujbă bună. Se trezeşte înconjurat de atâtea pretendente încât se pierde în alegeri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod