De ce se tem bărbaţii de primul sărut? 5 motive

A venit primăvara, iar parcurile au fost luate cu asalt de îndrăgostiţi. Au stat ascunşi toată iarna, iar acum se bucură de soare şi se sărută. Explozia de iubire mi-a amintit de faptul că

A venit primăvara, iar parcurile au fost luate cu asalt de îndrăgostiţi. Au stat ascunşi toată iarna, iar acum se bucură de soare şi se sărută. Explozia de iubire mi-a amintit de faptul că mulţi bărbaţi se tem de primul sărut. Deşi par puternici, încrezători şi duri, când vine momentul să strângă pentru prima dată o femeie în braţe nu se simt în largul lor.

Am întrebat câţiva prieteni ce face atât de dificil primul sărut. Aici nu mă refer numai la primul sărut din viaţă, ci la primul sărut  într-o nouă relaţie:

1.

Cei mai mulţi bărbaţi se tem să nu încerce să o sărute, iar fata să-i respingă. E vorba, în principal, de momentul potrivit în care e bine să săruţi o femeie. Iar aici, mulţi bărbaţi sunt dezarmaţi pentru că le e foarte greu să afle când consideră partenera că a venit acel moment.

2. Se tem să nu fie prea îndrăzneţi la primul sărut şi să se ducă totul de râpă. Şi ce naiba înseamnă prea îndrăzneţ pentru ea?

3. Durata sărutului e o mare problemă. Să fie lung sau scurt? Din punctul de vedere al bărbatului ar trebuie să fie cât mai lung posibil, dar dacă ea se sperie şi i se pare că e prea disperat?

4.

O altă problemă era locul şi momentul, dar filmele americane au rezolvat asta, sugerând că e mai sigur ca primul sărut să se întâmple în faţa uşii de la apartamentul ei, când e condusă acasă după prima întâlnire. Dar dacă întâlnirea n-a mers prea bine?

5. Şi nu în ultimul rând, o altă provocare a bărbaţilor la primul sărut sunt propriile mâini. Ce e mai bine să faci cu ele şi unde să le pui? Din punctul meu de vedere, cel mai sigur loc e  la spate, dar nu la al ei.

Dar acesta e doar punctul de vedere al unui bărbat timid.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod