Bărbaţii iubesc o singură femeie, dar în vis!

Seal, după despărţirea de celebrul foto-model Heidi Klum, şi-a găsit o nouă iubită care seamănă cu prima, numai că e mai tânără. Un bărbat, după ce petrece mai mulţi ani alături de o

Seal, după despărţirea de celebrul foto-model Heidi Klum, şi-a găsit o nouă iubită care seamănă cu prima, numai că e mai tânără. Un bărbat, după ce petrece mai mulţi ani alături de o femeie (de la zece în sus), nu prea mai  e în stare să se mai desprindă de ea. Chiar dacă o face, după multă suferinţă, va căuta versiuni ”mai bune” ale unicatului.

Sunt psihologi care explică acest fenomen printr-o legătură între fii şi mame, o formă a complexului lui Oedip. Dar poate fi la mijloc şi incapacitatea unor bărbaţi de a trece în mod radical la altă femeie.

Mulţi dintre noi suntem perfecţionişti şi, de multe ori, ne dedicăm viaţa şlefuirii aceleiaşi viziuni de care am fost atraşi la un moment dat.

Ceea ce vreau să spun e că există mulţi bărbaţi care iubesc o singură femeie toată viaţa, dar e vorba de femeia din mintea lor. Dacă realitatea nu mai corespunde conceptului sunt mai degrabă dispuşi să schimbe realitatea decât să renunţe la ceea ce au în cap. Şi nu ştiu dacă e bine sau e rău.

Foto: Delta Goodrem, noua iubită a cântăreţului Seal seamănă izbitor cu Heidi Klum, fosta iubită

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod