Cât plătesc bărbaţii pentru sex şi de ce?

Puţine femei sunt conştiente de faptul că bărbaţii plătesc pentru sex. Uneori cu viaţa. Nu trebuie să ne mire lucrul ăsta, aşa a fost construită lumea. Amintiţi-vă de Evul Mediu când

Puţine femei sunt conştiente de faptul că bărbaţii plătesc pentru sex. Uneori cu viaţa. Nu trebuie să ne mire lucrul ăsta, aşa a fost construită lumea. Amintiţi-vă de Evul Mediu când cavalerii se luptau pentru un zâmbet sau pentru o eşarfă. Şi mureau. În secolul XIX, bărbaţii îşi dădeau viaţa în dueluri pentru onoarea rănită a unei femei. Şi mureau.

Noi plătim nu numai când mergem la bordel, dar şi atunci când iubim sincer şi profund. De fapt, nu ştim cum altfel să ne exprimăm emoţiile.

Cumpărăm lucruri pentru voi sau vă oferim salariile noastre, case, maşini, haine , excursii sau viaţa. O femeie, cu cât e mai frumoasă, cu atât costă mai mult. Între noi e un adevărat război ca să fim remarcaţi, să ni se dea măcar ocazia să putem plăti pentru un zâmbet.

Nicio relaţie cu o femeie nu rezistă dacă bărbatul nu are ceva de oferit în afara farmecului său natural. Femeile nu se îndrăgostesc de noi pentru felul în care arătăm. Acest lucru contează doar pentru că există şanse să aducem mai mulţi bani acasă şi să facem copii mai frumoşi.

Cu cât înaintăm în vârstă, preţurile o iau razna.

Înainte de a se inventa Viagra, exista un anumit echilibru, plăteam mai mult pentru ceva mai rar, acum, putem s-o facem mai des, deci avem nevoie de mai mulţi bani. Sexul are legătură cu bogăţia. Nu contează cât de urât e un bărbat, dacă are bani, va fi întotdeauna înconjurat de femei frumoase. Cred că în zilele noastre şi reciproca e adevărată.

Un bărbat se îndrăgosteşte de o femeie pentru cum arată, iar o femeie se îndrăgosteşte de un bărbat pentru faptul că ştie cât va primi în schimb.

Aşa că, degeaba facem atâta caz pe marginea acestei probleme.

Nu există sex gratis şi e normal să fie aşa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod