5 motive pentru care vă poate părăsi

În principiu, un bărbat nu părăseşte niciodată o femeie. Dar există câteva situaţii când se poate întâmpla. Nu vă faceţi griji, sunteţi răzbunate. În cele mai multe cazuri, îi pare

În principiu, un bărbat nu părăseşte niciodată o femeie. Dar există câteva situaţii când se poate întâmpla. Nu vă faceţi griji, sunteţi răzbunate. În cele mai multe cazuri, îi pare rău.

1. Pleacă aproape sigur dacă partenera lui s-a culcat cu cel mai bun prieten. Cei mai mulţi dintre noi sunt orgolioşi şi nu pot trece peste o astfel de umilinţă. Aşa că dacă vreţi să aveţi o aventură, încercaţi să nu fie cu cineva din cercul lui de prieteni.

2. Vă poate părăsi dacă salariul i s-a dublat brusc sau dacă a câştigat un milion de euro la loto.

Atunci, simte nevoia să facă transformări importante în viaţa lui. Îşi schimbă maşina, casa şi iubita. În general, caută una mai tânără să se asorteze cu maşina sport de culoare roşie.

3. Există mari şanse, în jurul vârstei de 40 de ani, să constate că îmbătrâneşte şi se sperie. S-ar putea să-şi dorească să fie din nou tânăr şi să testeze dacă mai are succes la femei. Ca să treacă peste perioada de criză încurajaţi-l să dedice cât mai mult timp unui hobby - pescuit, timbre, excursii, maşini, sport.Concentrarea pe altceva îl fereşte de ispite.

4.

Va pleca dacă se simte urmărit. Cei mai mulţi bărbaţi sunt firi independente. Dacă observă că-i cotrobăiţi prin telefon, prin laptop sau simte că e interogat de fiecare dată despre timpul petrecut cu prietenii are senzaţia că-i furaţi libertatea şi, la un moment dat, s-ar putea să încerce să o recucerească.

5. Există şanse să vă părăsească dacă nu găseşte ceva de mâncare când se întoarce seara acasă. Mulţi nu ţin neapărat să gătiţi, dar vor să simtă că partenera lor are grijă de ei.

Se mulţumesc şi cu sanvişuri.

În rest, nu vă faceţi griji, cei mai mulţi dintre noi sunt prea comozi ca să plece de acasă. Ne e atât de greu să o luăm de la început într-o nouă relaţie încât mai bine ne lăsăm păgubaşi. Asta nu înseamnă că vom fi în stare să refuzăm o partidă de sex picată din senin.

Celor mai mulţi dintre noi le place să facă sex, dar urâm complicaţiile ce vin odată cu el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod