Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, o nuntă de carton

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se vor căsători duminică. E o nuntă care va fi transmisă cu lux de amănunte la Pro TV şi posturile asociate. Dacă vreţi, aceast spectacol reprezintă în

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se vor căsători duminică. E o nuntă care va fi transmisă cu lux de amănunte la Pro TV şi posturile asociate. Dacă vreţi, aceast spectacol reprezintă în mod esenţial societatea în care trăim.

Bianca Drăguşanu e o vedetă de tabloid care nu şochează decât prin prostul gust în ce priveşte vestimentaţia şi felul în care se machiază. Scopul existenţei sale este să apară în cât mai multe emisiuni, în cât mai multe ziare şi reviste sau pe cât mai multe site-uri.

Pentru asta, e dispusă să facă orice. Sau aproape orice.

Mă gândesc în ce panică trebuie să intre dacă într-o singură zi, nimeni din această ţara nu i-ar mai rosti numele. Bianca Drăguşanu nu vrea să fie celebră pentru un scop nobil, nu are un mesaj de transmis umanităţii, nu vrea să salveze Roşia Montană, nu vrea să ajute copiii orfani şi nici nu vrea să planteze copaci. Ea vrea doar să fie în centrul atenţiei. Bianca Drăguşanu e un munte de egoism şi reprezintă acea formă de autoadulaţie dusă la extrem în societatea noastră de dezvoltarea fără precedent a tehnologiei comunicaţiilor.

Avem astăzi vedete care se pozează cu mobilul în baie şi-şi postează pozele pe Facebook.

O preocupare extrem de populară şi aducătoare de recunoaştere publică. În aceeaşi categorie intră şi Barbie de România, femeia care şi-a supus trupul la zeci de intervenţii chirurgicale pentru a se apropia de un concept imaginar.

Bianca Drăguşanu se căsătoreşte cu un fost model masculin, Victor Slav. Cea mai mare performanţă în carieră a acestuia e prezentarea rubricii de meteo în fiecare weekend la Pro TV. Arată bine, are muşchi, iar Bianca a văzut în el ţinta perfectă pentru a-şi păstra mai departe dominaţia în lumea de tabloid.

Duminică şi săptămâna viitoare, naţiunea va urmări cu sufletul la gură aventurile epice ale unei nunţi de carton.

Casă de piatră!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod