7 motive pentru care Bianca Drăguşanu este o apariţie toxică

Se vorbeşte mult în aceste zile de păpuşa Barbie a României. Ea a devenit, din păcate, un model pentru multe tinere. Un model care transmite o grămadă de mesaje false - cum ar fi că poţi

Se vorbeşte mult în aceste zile de păpuşa Barbie a României. Ea a devenit, din păcate, un model pentru multe tinere. Un model care transmite o grămadă de mesaje false - cum ar fi că poţi reuşi în viaţă fără educaţie şi fără efort. Puţini ştiu că cei care au creat-o pe Bianca i-au planificat şi eşecul.

Iată mai jos câteva motive pentru care e o apariţie toxică pentru tineri:

1. Reprezintă un model succes care nu se bazează pe nimic. Poate doar pe impulsurile macho ale societăţii.

2.

Pentru că e un poligon de încercări pentru chirurgia estetică.

3. Toate poveştile ei, toate iubirile şi toate scandalurile în care e implicată sunt inovaţii pentru a ţine telespectatorii în faţa micilor ecrane.

4. Bianca Drăguşanu nu poate iubi pentru că toate gesturile ei au un singur scop - acela de a rămâne în atenţia opiniei publice.

5. Cei care o consideră a fi o persoană de succes trebuie să fie atenţi la eşecul ei. A fost creată pentru asta. Un eşec răsunător face mai multă audienţă decât o relaţie de succes.

6.

Bianca Drăguşanu, prin apariţiile ei, transmite mesajul că în viaţă poţi să reuşeşti fără efort. E doar o iluzie. Nimeni nu vorbeşte despre umilinţele pe care le îndură pentru a rămâne în centrul atenţiei.

7. Bianca Drăguşanu nu ştie să facă bani, ea primeşte bani. Din păcate, la un moment dat, nu va mai primi.Timpul trece şi pentru ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod