Colen şi Oprea au îngropat talismanul în noroi...din disperare

În ultimul timp, se observă în cele mai multe emisiuni TV dedicate vedetelor o adevărată disperare după telespectatori. Şi n-ar trebui să fie aşa, mai ales, că, în general, oamenii sunt

În ultimul timp, se observă în cele mai multe emisiuni TV dedicate vedetelor o adevărată disperare după telespectatori. Şi n-ar trebui să fie aşa, mai ales, că, în general, oamenii sunt interesaţi să afle informaţii despre cei mai frumoşi şi bogaţi indivizi din România. Problema apare când realizatorii nu au informaţii sau când o ”vedetă” nu e atât de interesantă pentru public, dar vrea să fie văzută la televizor cu orice preţ.

Atunci se inventează un scandal. Asta se întâmplă de mult timp în marea familie a audio-vizualului românesc.

Cel mai recent, e cearta falsă dintre cei doi artişti din fosta formaţie Talisman. Pentru că nu mai cântă nimic de multă vreme şi lumea a început să-i uite, în loc să se reinventeze cei doi au hotărât că e mai uşor să se dea în stambă şi astfel să revină în centrul atenţiei. Cred că agenţii lor îi învaţă astfel de tehnici pe care, probabil, le consideră unele de promovare, dar ca efect pe termen lung nu fac decât să-i scoată pe cei implicaţi definitiv din circuit.

Violenţa declaraţiilor, vulgaritatea lor face pe moment audienţă, dar asta în detrimentul credibilităţii celor implicaţi.

Priviţi cazul Oana Zăvoranu - o vedetă cunoscută de care fuge toată lumea.

Când auzi azi cum se porcăieşte Tavi Colen cu Alin Oprea nici nu-ţi vine să crezi că ei sunt cei care cântă frumoasa melodie ”Numai una” pe versurile lui George Coşbuc. Dar asta-i viaţa, cei doi au ales să sacrifice talentul în goana după celebritate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod