Update: Cristi Borcea recunoaşte că şi-a înşelat soţia

Cristi Borcea, preşedintele clubului Dinamo, a decis să depună actele de divorţ, cerând o despărţire pe cale amiabilă de soţia sa, Mihaela, potrivit cancan.ro.


Zvonurile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi depus actele de divorţ din cauza unei relaţii extraconjugale au fost confirmate chiar de dinamovist.

După ce Cristi şi Mihaela Borcea au depus, astăzi, actele de divorţ la Judecătoria Buftea, dinamovistul a recunoscut public relaţia sa cu Alina, fost model.

"Sunt burlac, pot să vorbesc acum şi de Alina! Sunt un om liber!", a declarat azi Cristi Borcea, citat de sport.ro

Cristi Borcea, preşedintele clubului Dinamo, a decis să depună actele de divorţ, cerând o despărţire pe cale amiabilă de soţia sa, Mihaela, potrivit cancan.ro.

După ce mai multe zvonuri au anunţat în ultima perioadă că mariajul omului de afaceri Cristi Borcea se cam clatină, inevitabilul s-a produs. Surse din anturajul preşedintelui executiv al clubului Dinamo au dezvăluit pentru Cancan, că acesta a decis să pună punct căsniciei şi că deja a contactat un avocat care va depune cererea de divorţ în cursul acestei săptămâni.  
 
"Domnul Borcea a aşteptat să treacă Paştele, că să nu depună cererea de divorţ în perioada sfintelor sărbători. Deja a contactat un cunoscut avocat şi i-a spus să depună actele mâine sau poimâine", au declarat ieri sursele amintite.  
 
Aceasta nu este însă singură problemă a familiei Borcea. Mihaela şi Cristi Borcea au fost diagnosticaţi recent cu intoxicaţie cu mercur într-o concentraţie atât de puternică încât au fost la un pas de moarte. "Mi-a ieşit 17,89 concentraţia de mercur în sânge, în vreme ce limita normală este între şi 5. Trebuie să urmez tratamentul, pentru că, dacă mercurul ajunge la creier, sunt terminat", mărturisea Cristi Borcea într-o emisiune TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod