Actorul Iurie Darie a fost internat la Spitalul Floreasca

Iurie Darie a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe stradă, potrivit realitatea.net. "Este conştient. A avut o pierdere a cunoştinţei pe stradă, a leşinat. A fost luat cu un echipaj de la noi de la SMURD. Acum este în investigaţii. În acest moment este stabil şi nu sunt probleme", a declarat pentru Realitatea.net Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.
Iurie Darie a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe stradă, potrivit realitatea.net.

"Este conştient. A avut o pierdere a cunoştinţei pe stradă, a leşinat. A fost luat cu un echipaj de la noi de la SMURD. Acum este în investigaţii. În acest moment este stabil şi nu sunt probleme", a declarat pentru Realitatea.net Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Pe de altă parte soţia actorului spune că Iurie Darie nu a leşinat.
"Eram la bancă şi a început să vomite că a mâncat foarte mult. E o indigestie. Totuşi îi fac analizele", a declarat Anca Pandrea, soţia actorului.

Actorul a mai ajuns de urgenţă la spital la începutul anului, când i s-a făcut rău într-un restaurant.

În luna octombrie a anului trecut, Iurie Darie şi soţia sa, Anca Pandrea, au şocat toată ţara după ce au făcut publice câteva fotografii în care erau goi.

"Am făcut pozele ca să înveţe oamenii să fie deschişi.
Dacă aveam 25 de ani nu o făceam, şocul este la vârsta asta. Am vrut să îi şochez pe toţi! O parte dintre prieteni au zis "bravo", iar familia nu a sunat şi nici nu mă interesează. M-am uitat la poze şi am văzut cât de bine arătăm, aşa că acesta a fost motivul pentru care am vrea să jucăm într-un film porno, însă numai eu cu Iura
", povestea la acea vreme Anca Pandrea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod