Tatăl cântăreţei Amy Winehouse va înfiinţa o fundaţie contra dependenţei de droguri

Mitch Winehouse a făcut publică dorinţa de a înfiinta o fundaţie care să-i poarte numele fiicei sale şi care să ajute persoanele dependente de alcool şi droguri.
Mitch Winehouse şi-a făcut publică dorinţa de a înfiinta o fundaţie care să-i poarte numele fiicei sale şi care să ajute persoanele dependente de alcool şi droguri.

"Dacă nu aveţi cu ce să plătiţi o cură de dezintoxicare într-o clinică privată, există o listă de aşteptare lungă de doi ani pentru cei care au nevoie de ajutor", a declarat Mitch Winehouse cu ocazia funeraliilor fiicei sale, citat de Mediafax.

Cântăreaţa a fost găsită moartă, sâmbătă, în aparatamentul său din Londra.
Artista în vârstă de 27 de ani a fost declarată moartă de echipajul serviciului de ambulanţă care fusese solicitat la adresa cântăreţei în jurul orei 16.00 (18.00, ora României).

"Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză citată de Mediafax. Echipa medicală a catalogat decesul drept inexplicabil până la obţinerea unor informaţii noi.

Cântăreaţa trebuia să susţină un concert în Bucureşti anul acesta, însa turneul a fost anulat din cauza problemelor pe care Amy le avea cu drogurile şi alcoolul.

Marţea aceasta, 26 august, Amy a spus "adio" lumii întregi.
La ceremonia funerară, ţinută într-un cimitir din nordul Londrei, au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Cântăreaţa nu a fost însă îngropată, ci incinerată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod