"Românii au talent": Adrian Ţuţu, marele câştigător

Adrian Ţuţu a fost cel care a luat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, impresionând juriul şi publicul. Tânărul are 18 ani şi, în preselcţii, a reuşit să-i dea gata pe membrii juriului de la "România au talent", cu o compoziţie proprie care se poate dovedi a fi un imn neoficial al show-ului de la PRO TV.

Adrian Ţuţu a fost cel care a luat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, impresionând juriul şi publicul. Tânărul are 18 ani şi, în preselcţii, a reuşit să-i dea gata pe membrii juriului de la "România au talent", cu o compoziţie proprie care se poate dovedi a fi un imn neoficial al show-ului de la PRO TV. Povestea impresionantă de viaţă pe care o are puştiul a cântărit foarte mult în decizia finală, Adrian Ţuţu reuşind să-i surclaseze pe favoriţii Narcis Ianău şi Valentin Dinu, care au ocupat locurile doi, respectiv trei.

S-a născut în Bucureşti, dar când avea 4 ani s-a mutat cu familia la Focşani.

În mai puţin de 12 luni, şi-a pierdut ambii părinţi, mama lui decedând chiar cu o zi înainte de Crăciun.

În primul an după moartea mamei, fraţii lui au avut grijă de el. Apoi a fost crescut de bunică, până la 15 ani, când s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţi. A muncit pe şantier ca să poată avea o pâine pe masă. Chiar dacă a suferit şi a răbdat de multe ori de foame, nu a renunţat la pasiunea sa.

"Mă simt foarte emoţionat şi nu mai ştiu ce am în cap.
M-am cam pierdut, nu mai am cuvinte. Vreau să zic că, de acum înainte, toată viaţa mea v-o dăruiesc vouă şi sper ca piesele mele să fie întotdeauna un mesaj bun pentru voi"
, a spus Adrian, luni seară, după ce a câţtigat titlul de "Cel mai talentat român".

Când s-a înscris la preselecţia pentru "Românii au talent", nu credea că are multe şanse.

 

 
Locul 2 a fost ocupat de Narcis Ianău
 
Locul 3 i-a revenit lui Dinu Valentin
 

Comentariile 1-50 din 103

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jack123 pe 6 Mar 2012, 08:19
    test

    Par exemple, vous pourriez éventuellement très probablement pulvériser un vêtement de protection fourre-tout dans le tissu avant de l’employer à l’extérieur.Par exemple, la société soldes sac longchamps pliage favorise leur sacs sac longchamp soldé sont à usage beau, pratique et convivial.

    1
    0

  • Andrei pe 28 Apr 2011, 17:42
    X

    O gloata de analfabeti isi da cu parere despre talente, realizari, munca... Nu ati reusit sa invatati limba pe care o vorbiti dar aveti pareri...Trist

    2
    0

  • cattie pe 28 Apr 2011, 16:54
    valentin dinu

    Imi poate spune cineva cum se numeste melodia pe care a cantat-o valentin si cine o canta? :) multumesc!

    0
    0

  • nicoleta pe 27 Apr 2011, 13:49
    Adrian Tutu

    Ma bucur enorm ca cel pe care l-am votat a castigat. Cineva acolo sus il iubeste!! Bravo Adrian TUTU!!!!!!

    4
    1

  • a. pe 26 Apr 2011, 19:53
    ?

    si va considerati asa de mari si tari, voi marii "critici"....oameni buni daca treaba pe care a facut-o copilu' asta nu este macar putin talent atunci sa va vad pe voi ca faceti ceva mai extraordinar ca tare va place sa impartiti vorbe rele in toate directiile de parca ati avea ceva de castigat...si am mai vazut ceva de genu' "sa o luam la fuga ca nu mai stiu ce" ...frate....daca fugim inseamna ca suntem niste lasi imputiti si ca nu putem face fata problemei.

    6
    0

  • a. pe 26 Apr 2011, 19:45
    ?

    sunteti asa de suparat pe poporul asta si il criticati din toate directiile....fratilor daca va deranjeaza asa de tare incercati sa schimbati ceva fiindca si voi faceti parte din el deci ce facem pana la urma? Ne autojignim si ne facem de c*ca sau punem muschiu' la treaba si facem naibii ceva ????

    3
    1

  • Cora pe 26 Apr 2011, 19:21
    3 observatii

    1.Oamenii din Ro nu stiu sa faca diferenta intre putin talent si un mare talent, cu multe calitati exersate si lucrate pe parcurs. Multi poate nu ne nastem cu un talent anume, insa prin munca asiduua reusim sa ne dezvoltam anumite abilitati. Adrian poate ca are ceva talent, adica stie sa compuna, insa interpretarea lui a fost cel putin mediocra, mai ales cea din finala. 2. Hip/hop-ul nu se bazeaza pe versuri siropoase, ci pe atitudine. Cine mai crede in ideea "sunt roman ,deci pot" spusa pe ritmuri de hip-hop este cel putin idealist. Esti roman, si ce daca, nu esti cu nimic mai presus decat altii. Daca vrei sa reusesti, muncesti mult, iti vezi de treaba ta si daca ai si putin tralent, ajungi in top. Ba chiar avem un deficit fata de multe alte natiuni, fiind aroganti fara motiv, prosti de dam in gropi din acelasi motiv, mironosite religioase si manelari. Stiti cati efort costa sa-i convingi pe straini ca nu esti tigan, manelist si nespalat venit din Ro ca sa-ti ofere o oferta cel putin la fel de buna ca a unuia de-al lor? 3. Romani, trebuie sa renuntati la fenomenul Stupize/Stupize. Plangeti la telenovele daca vreti, dar lasati data viitoare oameni mai talentati sa castige. Daca v-as povesti acum povestea mea tragica de viata pe ritmuri patriotice si dansante, mi-ati da 100.000 de euro? Copilul ala trebuie lasat sa se ridice prin alte metode, eventual ajutor social, insa nu demonstrand unei tari intregi ca romanii sau Pro Tv sunt un juriu patetic. Pentru ca momentan inclin totusi sa cred ca lumea l/a votat. Ii doresc lui Adrian sa nu se lase influientat si sa investeasca banii in viitorul lui, dar departe de muzica...Cel mult i s-ar potrivi rolul de compozitor, eventual...

    8
    7

  • alina pe 26 Apr 2011, 18:04
    a castigat pe buna dreptate

    bai daca nu va place nu mai comentati daca nu puteti zice ceva frumos nu spuneti ..baiatu merita sa castige este orfan nare casa nare familie a fost o minune de la Dumnezeu sa vedeti ca Dumnezeu exista.

    10
    3

  • Dan pe 26 Apr 2011, 17:10
    Sa fugim cat mai putem!

    Ca incepem sa putim! Pestele de la cap se impute dar ajunge puticiunea inclusiv la coada! Si gata!

    2
    6

  • florynboss26(id mess) pe 26 Apr 2011, 16:32
    adrian:-bd

    ma bucur pentru adrian chiar merita sa castige la ce copilarie a avut simi pare rau ca sia pierdut parinti bravo adriane tino tot asa

    6
    2

  • angy pe 26 Apr 2011, 15:43
    bravo ady

    mie mi se pare corect ca el a castigat si asa e .sa stit ca nu lau votat din mila chiar are talent il apreciez fff mult BRAVO ADY MERITI FFF MULT ACEST PREMIU si imi pare rau ca ti-ai pierdut parintii inca o data iti spun FELICITARI!!!

    8
    2

  • cristina pe 26 Apr 2011, 15:30
    andrian tutu

    nu criticati ca tot voii ati votat si nu va mai sfaditi pt ca daca cistiga altcineva oricum erau mult mai multe revolte pentru-ca publicul pe el il iubeste daca nu va place ,,,,,in viata nu faci replay ca la un cintec sau asa ceva in viata orica are timpul sau asa ca daca nu ati vrut sa cistige el trebuia sa votati pe altcineva

    7
    2

  • Ella pe 26 Apr 2011, 15:30
    Bv Adrian

    Felicitari Adrian pentru locul intai,loc bine meritat...multi ar trebui sa lase oftica deoparte si sa mai invete putina gramatica inainte de a critica un baiat cu un talent real.Draga ionela de ce nu ne transmiti tu un mesaj noua la fel de bun ca cel transmis de adi ca doar ai sustinut sus si tare ca oricine poate transmite mesaje...sau oricine in afara de tine?Esti jalnica la fel ca ceilalti car stiu doar sa critice.

    10
    2

  • pitika_me pe 26 Apr 2011, 15:15
    MDA

    Si daca vati saturat de incultura si de dramele din tara asta de ce nu plecati si ne lasa-ti pe noi in pace? Voi vorbiti ca si cum ati fi niste profesionisti! Habar nu aveti sa va exprimati opiniile fara vorbe urate la adresa celorlalti! Va crede-ti cei mai destepti cei mai inteligenti! De ce vorbiti? Crede-ti ca doar stand in fata televizorului mancand floricele seminte si band suc sau bere sunte-ti capabili sa da-ti doar voi verdictul cine e cel mai talentat? Cine merita sa castige? Nu mai criticati juriul ,deoarece nu el a avut ultimul cuvant,ci tot noi publicul! Si daca Adrian Tutu a castigat inseamna ca majoritatea dintre voi la votat pe el!! sunt atatia oameni in romania asta si fiecare dintre ei reprezinta doar o mica particula din tara! Fiecare are dreptul la opinie ,la alegere,dar in limita bunului simt oameni buni! Respectati-va semeni! Nu e vina noastra a poporului de cum este aceasta tara! Care totusi este frumoasa si este pacat ca este condusa de incapabili si de oameni care isi vad doar interesul lor!! BOC,UDREA,BASESCU ETC. Criticati si injurati adevaratele motive ale distrugerii tarii asteia adica persoanele care o conduc! Nu mai criticati oamenii care isi incearca norocul si care mai si castiga! Rusine pentru cei care n-au respect!

    12
    1

  • pitika_me pe 26 Apr 2011, 15:07
    alooo

    OAMENI BUNII NARCIS IANAU ESTE DOAR UN COPIL DE 16 ANI.. ISI VA SCHIMBA VOCEA PE PARCURS..SA FI-TI SIGURI DE ACEST LUCRU..PESTE CATIVA ANI DACA IL VETI MAI AUZI CANTAND O SA VA DATI SEAMA CA AM AVUT DREPTATEE!! NU IL MAI RIDICATI ATAT IN SLAVI ESTE ADEVARAT ACUM ARE VOCE..E TALENTATT DAR INCA NU S-A DEZVOLTAT DE TOT! I SE VA INGROSA VOCEAA!! VORBITI DUPA CE VA DOCUMENTATI!

    10
    1

  • eu pe 26 Apr 2011, 14:58
    felicitari top 3 ROMANII AU TALENT

    Se pare ca unii nu au capacitatea de a intelege k Romanii au talent a fost un concurs unde in finala au ajuns cei mai buni sau cei mai talentati spunetile km vreti voi.Romanii au talent nu a fos un concurs de cultura generala oameni buni in aceast concurs fiecare sia aratat talentul nu ceea ce gandeste nu avem de unde sa stim noi cati vor merge la un spectacol al lui Adrian dar din cate am vazut este in stare sa compuna iar acest lucru nul poate face oricine lasati invidia deoparte bvo lui acum de el depinde cum va arata viitorul lui primul pas la facut deja

    8
    1

  • elena_smile pe 26 Apr 2011, 14:57
    ...

    Narcis merita locul I !El are o voce uimitoare,dar m-am saturat de aceasta tara care nu stie ce inseamna valoare...nu am nimic cu tutu,dar chiar nu merita nici macar pe podium si voi stiti asta ,dar va e greu sa va opuneti si sa va ganditi mai bine..in tara Narcis nu avea nici o sansa..aici nimeni nu il baga in seama pentru ca nu are bani sau un caz(cineva mort sau bolnav).. rusine!

    5
    8

  • Acon Mihai pe 26 Apr 2011, 14:54
    Incultura poporului roman

    Se vede cu ochiul liber incultura oamenilor din tara asta.Nu se poate sa dai la o parte un talent adevarat pt un simplu caz...sunt atatia oameni in Romania care sunt orfani,handicapati etc.Narcis a fost cel mai bun din acest concurs dar ce sa faci asta este lumea.

    4
    6

  • ROXANA pe 26 Apr 2011, 14:50
    FeLiCiTaRi

    Pot sa spun ca ma bucur pt Adrian este cu adevarat talentat iar com rautacioase nu-si au rostul mai bina v-ati gandi daca sunteti capabili sa compuneti asa km o face el si sa tranzmiteti o asemenea emotie .Felicitari si lui Valentin are o voce de aur sunt fericita ca cei doi au fost in primii 3 sunt prefetetii mei si sunt fericita pt ei bvo lor multa bafta in continuare felicitari,felicitari,felicitari.Toti concurentii din aceasta finala sunt foarte talentati felicitari tuturor.

    8
    0

  • punctsidelacapat pe 26 Apr 2011, 14:22
    Greu de spus

    Fiecare concurent este talentat in felul sau. Faptul ca au ajuns in finala e mare lucru. Multi destepti de pe-aici s-au trezit sa critice, ca ala e prost , ala e asa, alalat e si mai asa etc. Dar uita ca ei doar au mancat popcorn si seminte in fata televizorului privindu-i. Omul cu popcornul din fata televizorului nu va scrie niciodata istorie, in schimb oricare concurent de la acest concurs indiferent de cat de talentat sau de netalentat e in viziunea oricaruia, macar are o sansa.

    5
    1

  • Gul_pembe pe 26 Apr 2011, 14:08
    Adrian Tutu

    Ma bucur mult ca Adrian a castigat !!!!

    9
    1

  • cristina pe 26 Apr 2011, 13:53
    andrei tutu

    andrian a meritat acest cistig degeaba spun ca toti au talent ,,,se vede ca a fost favoritul publicului .Nu degeaba la-u votat cei mai mult .e favoritul meu si se va vorbi mult mult mult timp despre el .sper ca va ajunge pe o scara foarte inalta a succesului .chiar daca nu este un cintaret ca eminem oricum il intrece te iubesc andrei tutu sper din tot sufletul sa ajungi mai vestit decit eminem P.S sunt cristina te iubesc cred ca deja sunt un fan al tau

    10
    2

  • Mariana pe 26 Apr 2011, 13:26
    castigator

    merita din plin acest premiu. degeaba spuneti voi ca Narcis merita, ca nu e asa,adrian a dat dovada de mult talent deoarece el a creat aceste piese, pune suflet in ele si are si voce. se vede ca fiecare are favoriti, dar cu toate acestea trebuie sa apreciati si munca celorlalti , ca in fond toti sunt buni daca au ajuns unde au ajuns, numai ca Adrian a avut si noroc si talent si a avut o tara in spate . Bravooo Adrian !!!

    8
    5

  • diana pe 26 Apr 2011, 13:22
    ...

    concurs de c***t.....in Romania nu castiga cine meita ci "preferatii" :)) si se mai mira de ce toti cei buni pleaca din tara.... no coment .. a 2-a oara nu ma mai uit la concursul asta....

    4
    10

  • saramet pe 26 Apr 2011, 13:17
    Remember "Romanii au talent" Editia I

    Nu cred ca am mai scris/raspuns/comentariu la un articol pe E-mail. Singulele mele comentarii au aparut ca articole in diferite ziare/publicatii. Emisiunea "Romanii au talent" in general s-a ridicat la standardele unui program TV de mass media european. Consider ca modul de evaluare a concurentilor aplicat in alte state, nu se poate adapta poporului nostru. Evaluezi valoarea unui talent prin calitatile tale pe care le ai. Nu cred ca vom cobori atat de jos incat omul incult, sarac cu sufletul, va dicta viitorul cultural al unei natiuni !! De ce mai este nevoie de cultura, de educatie si invatamant ? In loc sa ridicam stacheta o coboram ? Asta facem. Romania nu are nivelul de cultura si educatie a altor state din UE, lucru pe care-l vedem zilnic in jurul nostru. Poate suntem printre putinele state in care parerea despre un talent sau har/vocatie trebuie sa o faca specialistii. Finala emisiunii "Romanii au talent" a scos in evidenta acest lucru. Cati oameni credeti ca vor merge la un spectacol cu Adrian T ? Poate toti, daca emisiunea se va numii "Cantarea Romaniei" si va fi televizata, pe unicul canal de televiziune existent. Pentru editia urmatoare trebuie putin meditat, asupra celor prezentate, pentru a nu se ajunge la o banala emisiune dedicata celor nevoiasi si cu probleme familiare. D-lui Mihai Petre: Pentru a avea audienta, NU teleportati aici latura urata a televotului de la emisiunea "Dansez pentru tine" !!! Clasamentul in modul cum l-am vazut eu este: Dinu, Narcis, Rebeca sau cele doua domnisoare. Cu respect.

    7
    7

  • Ella pe 26 Apr 2011, 13:16
    Adevaratul castigator este Narcis

    S-a vazut si de data asta cat este apreciata cultura adevarata in favoarea celei a strazii si golanelii de doi bani.Cum un talent incredibil ,o voce ingereasca a fost dat deoparte pentru ca sa castige cine? Un altul care promoveaza muzica de ghetou ,alt Puya,alt Bug mafia,parazitii si alte de astea? Am ajuns un popor de doi lei la efectiv,care nu stie sa isi recunoasca valorile ,suntem jos de tot ,daca acesta este votul majoritatii din nefericire .Foarte frumos urmeaza sa mai premiem si vreun manelist data viitoare si romanii chiar ca au talent la prostie si non valoare. ADEVARATUL CASTIGATOR ESTE NARCIS IUSTIN IANAU indiferent daca va place sau nu.

    10
    5

  • simina pe 26 Apr 2011, 13:05
    pacat de tara asta........

    romania tara sforilor trase ,haide sa ne impacam o data cu gandul si sa acceptam cu durere in suflet ca traim intro tara de cacat cei ce merita cu adevarat sunt impinsi sa isi faca treaba care o fac asa de bine in alta tara si in romanica sa ramana pleava.rusine pro tv

    7
    3

  • Mi-e rusine ca-s roman ! pe 26 Apr 2011, 13:05
    dezamagire totala

    Rusine in primul rand juriului care a lasat sa treaca de semifinale un asemenea "talent" Se poate compara vocea lui Narcis sau a Rebecai sau munca acelor gimnasti cu behaiala acestui pusti ce misuna ca toti de teapa lui noaptea printre blocurile din mahala ??? Asta e tara in care traim, asta e nivelul de apreciere al valorilor, nivelul de cultura si de intelegere, astora li se da voie sa se afirme acordand spatii de emisie la tot felul de manelisti, derbedei si tigani care au ajuns sa aiba seriale si emisiuni de te apuca greata ca traiesti in Romania. Astia sunt cei care scriu pe pereti, in tramvaie in autobuze si metrou, taie si sparg, lasa gunoaie in urma pe unde trec, care fura aici si oriunde in lume, care ocupa bazilici si li se mai da si cate 1000 de euro sa scape de ei. Astia sunt cei care voteaza ca retardatii si la care alearga cu sirenele la maxim microbuzele mercedes ale politiei, salvarile smurd si masinile de pompieri, platite din banii nostri sa-i desparta dupa ce se taie cu sabiile, se impusca intre ei si dau foc la case. Ce viitor are un astfel de "talent" care behaie dezgustator ??? Concluzia e ca oamenii de bun simt si cu educatie sunt din ce in ce mai putini si scarbiti de mocirla asta care se generalizeaza pe zi ce trece. Rusine PRO TV ! Rusine Mihai Petre ! Rusine tuturor televiziunilor comerciale si altor mijloace mass media care in lacomia dupa bani murdari si manjiti au devenit rampa de lansare pentru scursura societatii mai rau dacat cele mai ordinare tabloide.

    6
    8

  • simina pe 26 Apr 2011, 13:05
    pacat de tara asta........

    romania tara sforilor trase ,haide sa ne impacam o data cu gandul si sa acceptam cu durere in suflet ca traim intro tara de cacat cei ce merita cu adevarat sunt impinsi sa isi faca treaba care o fac asa de bine in alta tara si in romanica sa ramana pleava.rusine pro tv

    7
    5

  • madalina pe 26 Apr 2011, 13:01
    pfff merita

    e ft bun... are voce... nush...cred k merita sa cashtige el premiul de 120.000 de euro.. :x bv adi,...:x

    4
    7

  • Diandree pe 26 Apr 2011, 12:57
    Toti sunt castigatori

    Toti au fost foarte buni, sunt oameni talentati, nu conteaza ce canta sau ce fac.Inainte sa criticam mai bine ne uitam la noi.Cu ce drept ii criticam?!Castigatorii si-au meritat locul si pana la urma de ce nu ne convine, ca doar noi i-am votat.Adrian Tutu a trait rau, la 15 ani in loc sa se duca la scoala cum o fac toti copii el se lupta pe santier, Dinu Valentin este spalator, credeti ca, castiga mult rau?Iar in Narcis Ianau nu au avut nici macar parintii incredere pana cand n-a ajuns aici.Daca este sa-i luam la bani marunti fiecare are cate ceva, asa ca, stati linistiti ca nu s-a votat cazul, s-a votat mai mult ambitia pe care a avut-o fiecare.Asa ca, nu mai criticati, noi am votat asa!

    3
    2

  • a222a pe 26 Apr 2011, 12:53
    voturile

    sunt extrem de dezamagita de rezultat, Adrian nu merita premiul...a luat ochii tuturor prin povestea lui de viata.. A fost mult prea "comercial" cu povestea parintilor, s-a folosit de asta cat se poate de mult.... Narcis, Valentin si trupa Ballance au fost cei mai buni din punctul meu de vedere...

    13
    5

  • ghidushu pe 26 Apr 2011, 12:44
    induiostor

    Talentul, oameni buni,consta si in mesajul pe care il transmiti si nu neaparat in calitatea melodiei.Asadar mai trebuie sa ne vedem sau sa auzim si ce ne transmite o melodie si nu numai linia melodica.Presupun ca asta au urmarit si cei de acasa si au inteles talentul oamenilor simpli fara o pregatire de specialitate.FELICITARI CASTIGATORULUI si celorlalti finalisti,pentru ca au reusit sa ne incante si sa ne mai trezeasca la realitate.Romanii au avut,au si vor avea intotdeauna talent.

    4
    5

  • elenush05 pe 26 Apr 2011, 12:38
    Voturile..

    va las pe voi sa dezbateti daca a meritat sa castige sau nu Adrian.insa ce NU inteleg eu .. VOTURILE,domne.Deci,in semifinala au spus ca pana in finala putem vota,acum ..in finala au spus ca putem vota dupa START VOT! .. sa ne lamureasca si pe noi CATE VOTURI AU FOST!..macar in procente ne puteau spune.Adica am si eu dilema asta... ne-am uitat la un concurs(la care lumea a putut vota) si nici nu mentioneza numarul de voturi.NU E CORECT!

    15
    1

  • elle pe 26 Apr 2011, 12:37
    Bautura si femei ..................

    Va mai place Tutu - youtube Little Shean - adrenalina ? Care este valoarea bautura , femeile ? La Romanii nu au talent a postat in victima !

    2
    3

  • Adi pe 26 Apr 2011, 12:34
    Nu asa se voteaza!

    Nu merita sa castige!Nu am nimic cu el imi pare rau pt el ca i-au murit parintii,dar asta nu inseamna ca trebuia sa castige concursul" Romanii au talent",au fost multi concurenti peste el cu talente adevarate,el doar a reusit sa creeze mila,si de asta l-au votat romanii,dar nu asa se face,asta nu a fost un concurs precum Dansez pt tine,in care castiga cazul cel mai dureros,aici trebuia sa castige cel mai talentat,De asta il admir pe Mihai Petre chiar daca multi il contesta,isi face datoria ca un adevarat profesionist,si spune direct ce are de zis,deci in concluzie cred ca mai bine vota el castigatorul,ci siguranta o facea mai bine decat 5 milioane de romani care au ales prost si cu lacrimi in ochi spunand"saracul de el nu mai are parinti,hai sa l votam sa ia si el 120.000 euro"repet dureros pt el,si imi pare sincer rau pt el,pe parinti nu poti sa-i inlocuiesti cu nimic din lumea asta, dar la ceilalti concurenti care au fost superiori lui,ce le facem le d am cu piciorul,doar pt ca Adrian a avut un caz mai special..nu-i corect nu asa se voteaza la un concurs ca acesta..este parerea mea si cred ca este una corecta!

    13
    8

  • BoBo pe 26 Apr 2011, 12:28
    Greu de zis :(

    Valentin a cantat divin .... e foarte greu sa canti ca el ...... si Adrian a cantat frumos , dar nu se compara cu Valentin , Adrian sa ridicat mult cu cazul lui ,parinti lui ... nu mi se pare un lucru drept , locul 1 trebuia sa fie Valentin :(

    4
    5

  • ale pe 26 Apr 2011, 12:27
    adrian:X

    bai..ia mai terminati odata..adrian chiar este talentat as vrea sa va vad pe voi ajtea care comentati la adresa lui sa faceti ce face el...:P sunteti jalnici pe bune...:)) adrian the basth!!!:x:p

    8
    6

  • pedro pe 26 Apr 2011, 12:27
    Juriu las si incompeten

    Nu stiu cine a facut regulamentul.dar un juriu care se preteaza la asa selectii si asa sarcina grea,trebuia sa nu accepte ca finala sa fie hotarita de niste COCALARI,IMBECILI SI NEPRICEPUTI in nimica,cei care se drogheaza si pierd noptile prin discoteci,ascultind tocmai muzica fara sens interpretata de acest asa zis "roman talentat" Adrian.Sunt emisiuni de teledon,intrajutorare,etc.,care il puteau ajuta,fara sa loviti in asa hal in cei care chiar au talent.DACA SUNTETI cu adevarat realisti si profesionist (Andra,Andi,si Mihai),demisionati sau refuzati sa mai jurizati urmatoarea etapa "romanii au talent",altfel nu aveti decit aceeasi calitate "cocalari",care fugiti doar dupa bani.

    8
    10

  • claudiapetrea pe 26 Apr 2011, 12:23
    fratilor

    Fratilor, eu zic sa invatati mai intai sa scrieti in lb. romana si abia apoi sa criticati oameni care au avut curajul, puterea si ambitia sa ajunga acolo unde au ajuns. Din punctul meu de vedere e simplu: nu v-a placut un concurent, dar ati fost incantat de altul? Pai atunci de ce nu ati votat cu cine doreati sa castige?? Majoritatea a decis ca intotdeauna.......sincer si mie mi-au placut si alti concurenti, dar asa s-a votat si ma bucur pentru castigator! Eu am terminat o facultate f grea, dar n-as putea sa compun o strofa frumoasa niciodata! Iti trebuie putin talent!

    8
    4

  • bravo adi :x pe 26 Apr 2011, 12:20
    Adrian:X

    Citesc comentariile postate de unii dintre voi...si ce vad?! :| numai greseli gramaticale x_x .... unde e gramatica voastra?:| Fratilor:d invatati sa scrieti corect romaneste si dupa sa veniti sa comentati! Nici macar corect nu sunteti in stare sa scrieti,dar sa mai si compuneti versuri pe care sa le si cantati:-j =)) Bravo Adi:X

    9
    3

  • Alina pe 26 Apr 2011, 12:17
    :|

    Bai da voi sunteti incredibili. Am citit o parte din comentarii si m-am crucit :| .Voi astia care dati afara de atata talent, de ce nu a-ti mers si voi sa va vada tot poporu'??? Trebuia sa castige Narcis??? Nu zau /:) : "Vreau sa fiu o vedeta nationala dar mai ales internationala" Adica votati-ma boilor ca sa imi fac bagaju si sa zbor dincolo. Halal tocilar "modest". Adrian e urmatorul Puya.Fie ca va place fie ca nu... fiecare a avut preferatii lui,dar Adrian e fost cel norocos. Impacati-va cu ideea ;)

    8
    3

  • Lary pe 26 Apr 2011, 12:16
    talent

    saracu baiat este chinuit din mai multe parti si nici miliarde de euro nu ii vor aduce inapoi fiintele cele mai de pret din viata: parintii...COSMOTE i-a dat 120.000 de euro...pe o parte dumnezeu ii da, pe o parte ii ia, dar ideea e ca ce a pierdut nu mai poate recupera dar ce a castigat mai poate castiga si-nca o data si inca o data si mai mult daca vrea...pacat de saracu' baiat

    6
    3

  • simina pe 26 Apr 2011, 12:11
    pacat de tara asta........

    romania tara sforilor trase ,haide sa ne impacam o data cu gandul si sa acceptam cu durere in suflet ca traim intro tara de cacat cei ce merita cu adevarat sunt impinsi sa isi faca treaba care o fac asa de bine in alta tara si in romanica sa ramana pleava.rusine pro tv.

    7
    6

  • Paul pe 26 Apr 2011, 12:11
    Un popor indragostit de melodrame

    Ca si la Dansez pentru tine, la fel si la Romanii au talent, a castigat cazul nu neaparat valoarea. Suntem un popor carora ne plac melodramele ca si a lui Adrian. De asta doamnele de la noi se uita si in sec 21 la telenovele si plang pentru dramele vazute. Se vede clar ca au votat tinerii, acestia au decis castigatorul. Ce o sa vada celelalte tari de la care am cumparat licenta pentru acest concurs(e.g. SUA, Anglia, Germania, Danemarca...etc) cand o sa dae pe youtube: "romanians got talent winner".....NIMIC deosebit...

    5
    6

  • t pe 26 Apr 2011, 12:09
    Bravo !

    brravo Adrian,, ai fost clar cel mai tare !!....tine-o tot asa!

    5
    6

  • jk pe 26 Apr 2011, 12:09
    Super misto

    de ce ziceti ca nu a cantat frumos Adrian?incercati sa va puneti in locul lui!(ADRIAN TUTU E TALENTAT!)

    7
    6

  • eu pe 26 Apr 2011, 12:08
    adrian

    mie una mi-a placut adrian si de cate ori a cantat m-a impresionat sa stiti ca nu e usor sa nu ai parintii langa tine ,hai sa nu mai judecam baiatu a venit si-a incercat norocu a facut ce a stiut sa faca si lumea l-a votat ,nu e vina nimanui daca a fost si este atat de placut bv lui !!si hai sa nu mai fim asa de rai,k noua nu ne-a fac nmc personal ca sa-l judecam!bv Adriane:*!

    8
    4

  • Jad pe 26 Apr 2011, 12:07
    c-am aiurea

    Locul 1 n-a dat dovada de talent, a folosit o melodie care i-a atins la suflet pe romani, si le-a gadilat simtul patriotic. Locul 2 e uimitor dar putin c-am earie :) putea face o prezenta mai impresionanta si ar fii castigat Locul 3 are voce, talent, poate n-a cantat o melodie romaneasca dar ar fii meritat sa castige mai ales ca are talent si stie si o limba straina.

    6
    3

  • Ella pe 26 Apr 2011, 12:06
    Felicitari , Jos Palaria !!!

    am citit cateva comentarii ... doamne cata rautate , nici in ziua Sfintelor sarbatori de Pasti nu ne abtinem de la rautati . Care-i problema ? si ce daca a castigat acest copil minunat , da am zis bine , chiar daca are 18-19 ani , tot un copil este . A dat dovada de mult curaj , pentru necazurile si durerile de care a avut parte . Ce trebuia sa faca ? Sa devina un aurolac , un hot, cat de josnici suntem . Bravo Adrian ai dat dovada de mult curaj , felicitari si jos palaria . atat de josnici cand judecam un suflet

    6
    4
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod