O ciudată călătorie în timp într-un film al lui Chaplin

O filmare de un minut, veche de 80 de ani, i-a uimit pe experţi. Un figurant care trece prin cadru vorbeşte la telefonul mobil.
O filmare de un minut, veche de 80 de ani, i-a uimit pe experţi. Un figurant care trece prin cadru vorbeşte la telefonul mobil.
 

Un clip de promovare a unei producţii realizate de Charlie Chaplin în 1928, ”Circul”, a devenit o senzaţie a internetului, după ce George Clarke, un expert în imagini, a observat o femeie care trece prin cadru şi pare că vorbeşte la mobil. Sunt multe speculaţii asupra acestei imagini. Minţile mai înfierbântate vorbesc despre posibilitatea unei călătorii în timp.
Dacă priviţi clipul de mai jos veţi avea o senzaţie ciudată.
Doamna în vârstă care trece prin cadru se comportă exact ca o persoană din zilele noastre care vorbeşte la telefon.



Clipul a fost văzut de 800.000 de oameni pe You Tube în doar o săptămână. Se vede clar cum vorbeşte, ţinând ceva la ureche şi apoi se opreşte în mijlocul conversaţiei.

În căutarea unei explicaţii


Filmuleţul i-a făcut pe pasionaţii de imagine să-şi stoarcă creierii şi să găsească o explicaţie a acelui misterios cadru ce pare a arăta faptul că doamna în vârstă e o călătoare în timp. George Clarke susţine că a arătat imaginea la mai mult de 100 de persoane şi nimeni n-a putut să explice ce se întâmplă.



”Am studiat aceste imagini un an de zile şi mi-a fost pur şi simplu imposibil să le explic.
Aştept ca aceste imagini să fie văzute de cât mai mulţi oameni şi poate cineva reuşeşte să găsească ceva logic. Din punctul meu de vedere, femeia în vârstă se comportă ca o persoană care vorbeşte la telefon. E singură, nu e nimeni în preajma ei. Are ceva la ureche şi vorbeşte”
, a spus George Clarke, cel care a descoperit şocanta imagine.
29 Octombrie 2010
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • serban pe 28 Mar 2012, 15:31
    dovada

    femeia chiar vb.la tel.dovada este chiar in acest scurt filmulet de prezentare.personal am ramas masca

    0
    0

  • Claudiu pe 4 Iun 2011, 10:17
    Adevarul

    Barbatul sau femeia din film vorbeste cu cineva din jurul ei care nu apare in film si pur si simplu tine mana la tampla, poate scarpinandu-se discret asa cum si noi facem uneori cand ne gandim la ceva si in acelasi timp vb cu cineva. Are degetele putin inclestate, gest tipic cand te scarpini si in acelasi timp te gandesti la ceva si vorbesti cu altcineva. Face-ti si voi proba si convingeti-va! Bafta !!!

    1
    1

  • gigel pe 19 Mai 2011, 19:12
    mesaj pentru toti

    acest actor probabil avea ceva in mana dar daca era film nu este parte din scenariu "vorbitul latelefonul mobil"??? ganditi si voi normal nu ca se poate calatori in timp sau prostii de astea ca nu exista calatorii in timp e ca si cum as spune ca mingea de fotbal e patrata mai lasatima cu prostii cu teleportari in timp sau sfarsitu lumii, etc.

    0
    1

  • bobo pe 8 Mai 2011, 23:11
    fals

    nu existau releee in acea vreme!! dar totusi!!!

    0
    1

  • bobo pe 8 Mai 2011, 23:11
    fals

    nu existau releee in acea vreme!! dar totusi!!!

    0
    0

  • medeeamaria pe 1 Nov 2010, 14:01
    si aveti timp sa credeti...

    Prostia ar trebui impozitata. Daca nu doare, macar sa coste...

    1
    2

  • alior pe 31 Oct 2010, 10:53
    parerea mea

    am vazut de cateva ori clipul respectiv, si dupa o atenta observatie am constatat ceva ; persoana cu mobilul este in aparenta o doamna grasuta infofolita intr-un mantou care trece prin cadru, mai atent privita are fata unui barbat, iar ceea ce-i si mai relevant sunt pantofii din picioare, pe putin numarul 45 cat si mersul apasat barbatesc, e maidegrab un barbat deghizat,. Dupa cum se stie chaplin era un simpatizant al comunismului si era mereu supravegheat de serviciile secrete. deci persoana e un agent de urmarire, care s-a dat de gol folosind aparatul de comunicare . dupa cum se stie orice inventie si tehnologie noua este teststa si folosita mult timp de serviiile de siguranta ale guvernelor si apoi dupa ani buni este data publiculi larg

    0
    0

  • Adrian pe 29 Oct 2010, 03:18
    clar e mason

    e clar MASON si inca o dovada ca suntem controlati de mult si ni se da cu portia cate ceva in fiecare an .....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod