Harta distracției la Electric Castle: Lidl România oferă experiențe de neuitat în festival

Ajuns la a noua ediție, Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, va avea loc în acest an între 19 și 23 iulie la Bonțida, în județul Cluj.
Lidl este partener strategic al festivalului Electric Castle încă din 2017 și a pregătit și anul acesta experiențe surprinzătoare pentru festivalieri. În plus, Lidl își menține implicarea pentru protejarea mediului prin inițiative speciale care au misiunea de a crea un eveniment sustenabil.
 

Iată care sunt punctele-cheie de pe harta distracției la Electric Castle

 
Pe lângă line-up-ul cu care Electric Castle vine în acest an, Lidl România, partener strategic al festivalului, oferă experiențe de neuitat, care îți fac șederea mai simplă și accesibilă în zilele petrecute la Bonțida. Am făcut o selecție a celor mai importante puncte de care ar trebui să ții cont dacă mergi în acest an la Electric Castle.
 
 
 
Sursa foto – Pagina de Instagram Lidl Romania.
 

Royal Wheel, cel mai instagramabil punct din festival


…și s-ar putea să nu greșim când spunem asta! O să vezi la fața locului! Celebra roată, deja un simbol al festivalului, va fi și în acest an la Electric Castle.  

La Royal Wheel, poți să surprinzi cele mai spectaculoase cadre de la înălțime. Pont : încearcă să ajungi acolo la apus și ne vei mulțumi pentru acest sfat!
 
 
 
Sursa foto – Pagina de Instagram Lidl Romania.
 


Keys of Light, o experiență în care ești parte din creație

 
La Keys of Light, îți poți demonstra îndemânarea și talentul la pian. În fiecare seară, Lidl oferă un spectacol de lumini și muzică: proiecții pe Castelul Bánffy, în atmosfera concertelor live de pian. Instalația este declanșată de sunetelor clapelor de pian, o experiență vibrantă al cărei rezultat este o co-creație la care poți fi protagonist dacă te afli în public.
 
 
 
Sursa foto – Pagina de Instagram Lidl Romania.
 
 

Royal Fresh Bar & Royal Feast, răsfăț la prețuri accesibile

 
Anul acesta, Lidl vine la Electric Castle cu două zone care să bifeze ambele aspecte ale unui festin: mâncarea și băuturile. Royal Fresh Bar & Royal Feast asigură un meniu variat de feluri de mâncare și băuturi energizante realizate din ingrediente proaspete, la prețuri Lidl, accesibile pentru toată lumea.
 

Sursa foto – Pagina de Instagram Lidl Romania.

Ce ar mai trebui să știi despre ediția din acest an


Pentru că distracția are nevoie de organizare, dacă plănuiești să vii la festival, ar trebui să mai știi și că Lidl pune la dispoziția participanților tot ce trebuie pentru o experiență de festival reușită și accesibilă. Vei avea Royal Market, magazinul din care îți poți cumpăra tot ce ai nevoie la prețuri accesibile, EC Village &  Royal Showers, dacă plănuiești să stai la cort – unde ai și dușuri gratuite la dispoziție, stații de igienizare dotate cu produse marca Cien sau Royal Grill, un loc în care Lidl le pune la dispoziția participanților posibilitatea de a-și prepara gratuit carnea proaspătă din magazinele Lidl, prin amplasarea unei zone grill dotate cu grătare, ustensile și condimente.
 
Dacă grija pentru mediu te însoțește și la festival (și așa ar trebui), Lidl își continuă misiunea de a fi un actor responsabil. De exemplu, în incinta festivalului, vei găsi 3 aparate de colectare separată automată (lângă Royal Market, lângă Royal Express Market și în Royal Food Court). Fiecare PET sau doză de aluminiu colectată în punctele speciale menționate înseamnă câte 1 leu donat de către Lidl România pentru castel. 
 
În plus, Lidl amplasează și 80 puncte de colectare separată pentru deșeuri reciclabile și resturi menajere, iar în parteneriat cu ASAP (Armata Selectării Atente a Plasticului) organizează ASAP RECYCLING PARK - o serie de workshop-uri și activități interactive, educative și, nu în ultimul rând, distractive, ideale pentru participare împreună cu gașca.

Mai multe informații găsești aici: https://surprize.lidl.ro/electrickingdom 





14 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod