Bianca Drăguşanu s-a măritat cu Adrian Cristea?

Aceasta este bomba pe care o dă Cristi Brancu prin intermediul blogului său. Moderatorul emisiunii "Agentul VIP" spune că aseară, în culisele emisiunii "Un show păcătos" se vehicula faptul că Bianca şi-ar fi unit destinele cu fostul fotbalist de la Dinamo.
Aceasta este bomba pe care o dă Cristi Brancu prin intermediul blogului său. Moderatorul emisiunii "Agentul VIP" spune că aseară, în culisele emisiunii "Un show păcătos" se vehicula faptul că Bianca şi-ar fi unit destinele cu fostul fotbalist de la Dinamo. După o serie infinită de suişuri şi coborâşuri, după anunţuri repetate că cei doi s-au despărţit, se pare că Bianca a renunţat definitiv la statutul de "Burlăciţă" pentru Adrian Cristea.

Multe au fost momentele memorabile din relaţia celor doi. Iniţial, încă de pe vremea când se prezenta drept iubita oficială a lui Cătălin Botezatu, Bianca a fost surprinsă în apartamentul lui Cristea. Atunci a spus că sunt doar prieteni, însă nimeni nu a crezut acest lucru. După o despărţire cu scandal de iubitul designer, Bianca Drăguşanu a recunoscut că se iubeşte cu fotbalistul, ba mai mult decât atât anunţa că s-a şi logodit cu el.

De atunci şi până astăzi, despărţirile şi împăcările au fost multe. Este imposibil să nu ne amintim de momentul în care Bianca a fost auzită spunând că Adrian Cristea este un lache şi un beţiv: "Nu mai pot, m-a DIS-PE-RAT cu telefoanele! Îmi vine să-l sparg. 40 de mesaje, din 10 în 10 minute, 30 de telefoane. De trei zile nu-i răspund. Pe tine te-a sunat de 30 de ori, pe Tina de 20 şi ceva de ori, pe Monica de 20 de ori, pe Sebi de 10 ori. Mă ia capu', nu mai pot. Normal că am telefon secret, ce să ştie lache, maimuţoiul ăsta, ce numere de telefon am eu?", îi povestea Bianca supărată unei prietene, acum câteva luni.

Deocamdată niciunul dintre ei nu a confirmat această presupusă nuntă.
9 Septembrie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george_alex86 pe 10 Oct 2011, 22:29
    femeile te pot face milionar...numai daca esti miliardar

    La pariu pun cu oricine...daca nu era fotbalist si nu avea cascavalu nici in seama nul baga.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod