A plecat Petre Roman de acasă?

Celebrul cuplu Petre Roman (65 de ani) - Silvia Chifiriuc (39 de ani) este pe cale de a se despărţi. Conform revistei Star, citate de libertatea.ro, fostul premier al României ar fi părăsit deja căminul conjugal.
Celebrul cuplu Petre Roman (65 de ani) - Silvia Chifiriuc (39 de ani) este pe cale de a se despărţi. Conform revistei Star, citată de libertatea.ro, fostul premier al României ar fi părăsit deja căminul conjugal.

Jurnaliştii de la Star au aflat că certurile dintre cei doi ar fi început în urmă cu o lună, când, la un eveniment monden, fostul premier al României ar fi flirtat cu o domniţă, pe care, de altfel, ar fi şi sărutat-o.
Conform sursei menţionate mai sus, în urma scandalului care a urmat, Petre Roman ar fi părăsit căminul conjugal, lăsându-i pe soţie şi pe micul Petrus, în vârstă de un an şi jumătate, să stea singuri.

Săptămâna trecută, Petre Roman a fost fotografiat de paparazzi făcându-i o vizită fiicei sale, Oana, la apartamentul ei din Pipera şi părea foarte abătut.

În 2007, Petre Roman şi-a părăsit soţia pentru a începe o relaţie cu Silvia Chifiriuc.
La momentul respectiv, Mioara Roman declara că bănuia de existenţa unei amante, dar nu a aflat cum o cheamă. Mioara Roman a afirmat că Silvia a contactat-o de mai multe ori şi i-a vorbit foarte urat.

Conform revistei Ciao!, înainte de Petre Roman, Silvia Chifiriuc a fost iubita actorului Jean Constantin.

Potrivit revistei VIP, Petre Roman şi Silvia Chifiriuc s-au cunoscut pe Aeroportul Otopeni. Au făcut schimb de numere de telefon, s-au întâlnit, s-au refugiat în vila politicianului din statiunea Predeal, apoi au petrecut concedii în afara ţării, la Madrid sau Barcelona, asta în ciuda celor 33 de ani de căsnicie ai politicianului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod