Participă la promoţia Doncafé şi poţi câştiga un job de vis!


Facebook Twitter Comenteaza
Participă la promoţia Doncafé şi poţi câştiga un job de vis!
Gustul bogat al cafelei Doncafé este garantat de boabe de cafea de calitate, de tehnologia inovatoare de procesare a cafelei, dar mai ales de abilitatea specialiştilor Doncafé de a se asigura că produsul final este la standardele cele mai înalte.

Poţi şi tu să faci parte din elita degustătorilor de cafea Doncafé, pentru şase luni, timp în care eşti răsplătit cu 1000 euro lunar. Tot ce trebuie să faci este să cumperi pachetele promoţionale Doncafé Selected sau Doncafé Elita de 300g -  250g plus 50g cadou, şi să introduci codul produsului pe site-ul www.degustatordecafea.ro, până la data de 16 mai.


Astfel, intri automat în tragerea la sorţi pentru job-ul mult dorit.

Toţi participanţii din cadrul promoţiei vor primi un premiu garantat constând într-un curs de iniţiere în domeniul cafelei pe care îl pot descărca de pe site-ul concursului. Mai mult, cei care şi-au descărcat unul dintre cursurile la alegere pot câştiga, prin tragere la sorţi, cafea pentru un an.

Demonstrează-ne că-ţi place să bei cafea şi vei deveni eligibil pentru a ocupa postul oferit de Doncafé.


Pentru mai multe detalii vizitează: www.degustatordecafea.ro.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marin mariana pe 27 Mar 2012, 14:33
    imi place cafeaua

    sintem consumatori de doncafe va muliumim

    0
    0

  • bambulina pe 1 Iun 2011, 10:48
    despre concurs

    eu as vrea sa stii cand are loc tragerea la sorti

    0
    0

  • sandulescu pe 19 Mai 2011, 09:58
    6 salarii cod 15 10 2012 116:51 0411

    o cafea cu gust bun

    0
    0

  • andrei pe 13 Mai 2011, 15:48
    macncare

    cele mai bune retete se gasesc pe eva

    0
    0

  • marin bianca elena pe 8 Mai 2011, 14:05
    gustul

    gustul nemaipomenit al cafelei doncafe ma fermecat imi trezeste simnturilesi ma face activa pentru restul zilei. Mam gandit sa particip la marele concurs care are aceeasi senzatie.

    0
    0

  • CRISTINA pe 5 Mai 2011, 10:22
    TEAPA

    Teapa Teapa Teapa ..... Ieri am facut cumparaturi in Cora si cand ajung la raftul de cafea am aflat despre un concurs, ATENTIE ,care nu era organizat de magazinul mentionat anterior,(ca sa nu credeti ca am cumparat din buticul lui Ion )care ne spunea noua prin prisma unei buline galbene CASTIGA 6 SALARII X1000 EURO -asta era inscris pe cafeaua care eu oricum o consumam , asa ca iau frumusel pacheetul vin acasa si zic hai sa particip si eu ... si SUPRIZA „cod incorect „ sun la info ma roaga sa trimit o poza cu pachetul pe care scria clar ca este participant la concurs si ce credeti ma suna dimineata un reprezentant DONCAFE care imi spune ca pachetul meu nu este participant si ma invita frumos sa citesc regulamentul „sectiunea 5 „ PAI MAI REPREZENTANT LA TEPE eu cand am cumparat cafeaua care avea pe ea bulina de concurs nu am gasit si regulamentul concursului atranat de raft sa stiu care este cafeaua participanta . Vi se pare corect sa nu existe un regulament afisat ????Eu voi face si o plangere oficiala,ma consider mintitta,pacalita si dezinformata.Mai exista "participanti" la marele concurs care au aceeasi senzatie?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod