Soţul unei cunoscute prezentatoare TV din Arad, în comă după ce a fost bătut

Valentin Costea, patronul unui atelier de tuning auto din Arad și soţul unei cunoscute prezentatoare tv din judeţ, Diana Costea, este în stare critică la spital, în comă, după ce joi seară a fost găsit bătut la serviciu, iar poliţiştii au reţinut un angajat care l-ar fi tâlhărit.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, un bărbat a solicitat ajutor la 112 după ce l-a găsit pe Valentin Costea inconştient, căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deţine, având leziuni grave la cap, relatează Mediafax.

Cel care l-a găsit este un prieten care l-a vizitat la atelier şi care, constatând că uşa era încuiată, s-a uitat pe fereastră, pentru că în interior becul era aprins, şi a văzut victima căzută pe podea.

Poliţiştii şi procurorii sosiţi la faţa locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Uşa atelierului era încuiată din interior, iar pompierii au reuşit să o deschisă escaladând o fereastră.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timişoara în comă de gradul III/IV şi a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod