Shakira caută, de jumătate de an, bonă pentru baieții ei. Una dintre condițiile puse pentru angajare este foarte strictă

După scandalul despărțirii de fostul fotbalist spaniol Gerard Pique, Shakira a decis să părăsească Barcelona și să se mute la Miami, împreună cu cei doi copii.
În acest context, potrivit Marca, artista este în căutarea unei bone pentru cei doi băieți ai săi, pe care îi are din căsnicia cu Pique.

În ciuda mutării la Miami, Shakira este nostalgică după Barcelona, unde a locuit un deceniu, și unde a revenit pentru a vedea Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, dovadă o postarea recentă de pe Instagram. 
 
 
 

Shakira caută bonă



Din căsnicia cu Gerard Pique, Shakira are doi băieți, pe Milan, în vârstă de 10 ani, și pe Sasha, de 8 ani, pentru ei fiind, acum, după ce s-a stabilit la Miami, în căutarea unei bone.
 


Una dintre condițiile puse pentru angajare este foarte strictă
 

Pentru postul de bonă a fiilor ei, Shakira oferă un salariu de 2350 de dolari, dublul sumei pe care, în mod normal, o câștigă o bonă în Miami.
De asemenea, Shakira anunță că acesteia îi va deconta și cheltuielile de călătorie.
 
Mai mult, bona, care trebuie să aibă experiență în îngrijirea copiilor, va locui în vila de lux a artistei. Totuși, Shakira impune viitoarei bone a băieților ei, o condiție: să nu aibă contact cu presa. Pentru a se asigura că viitoarea bonă nu va dezvălui presei lucruri din intimitatea familie, Shakira spune că aceasta va semna, la angajare, și un contract de confidențialitate.

 
 
Bona va locui în vila de lux a artistei

 

Viitoarea bonă va locui în vila de lux a artistei, dotată cu șase dormitoare și șapte băi, dar și cu o sală de fitness, una de conferințe și una de biliard.
De asemenea, vila, care are și ieșire la ocean, are și o piscină cu spa, deci viitoarea bonă a băieților Shakirei va beneficia de tot confortul.

Potrivit La Vanguardia, cântăreața este de șase luni în căutarea unei bone, însă nu se știe dacă a găsit deja persoana potrivită cerințelor ei. 
 


Pique își poate vedea copiii 10 zile pe lună

 

După divorțul de Shakira, Pique are voie să își vadă cei doi copii doar 10 zile pe lună. De asemenea, starul Barcelonei are voie să petreacă sărbătorile împreună cu Milan și Sasha.
 
Motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique a fost relația extraconjugală pe care fotbalistul o are de ceva timp cu Clara Chia Marti.
Se pare însă că aceasta nu este singura ”abatere” a lui Pique din timpul relației cu Shakira.

 
Shakira are o idilă cu Chris Evans?

 
 
După divorțul din vara anului trecut, după 12 ani de relație cu Pique, presa internațională a lansat zvonul că Shakira ar avea o idilă cu actorul Chris Evans. Totul a pornit de la faptul că artista ar fi început să-l urmărească pe actor pe rețelele de socializare.
La rândul său, Chris Evans a reacționat la aceste zvonuri: “Shakira e spectaculoasă, dar ar fi prea mult să spun în fața camerelor că avem o relație”.
9 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod