Posibil diagnostic în cazul lui Gabriel Cotabită: accident vascular cerebral embolic

Sursele medicale citate de Ring afirmă că solistul ar fi fost victima unui accident vascular cerebral


"În aceste momente tocmai se face transferul lui Gabriel Cotabiţă de la clinica de cardiologie de la etajul 5 şi este adus la etajul 1, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, condusă de doamna doctor Ioana Grintescu. Este adus în acestă secţie unde se pot face absolut toate cercetările, verificările necesare"
, a declarat Paula Iacob la România TV.

"Starea lui nu s-a schimbat.

Din ce mi-au spus medicii de aici cu care am stat de vorbă, păstrarea acestei stabilităţi a stării lui de sănătate este extrem de importantă. Atâta timp cât nu a apărut o înrăutăţire a situaţiei, toate speranţele sunt păstrate. Ne aflăm în faza în care speranţa de a fi redat vieţii nu este pierdută", a adăugat avocata.

Gabriel Cotabiţă urma, de mai mulţi ani, un regim alimentar strict şi un program de sport bine pus la punct. Însă este posibil ca organismul său să fi fost afectat de efortul prin care el a reuşit să slăbească 25 de kilograme.

Monica Anghel, o prietenă apropiată a lui Cotabiţă, a spus că el se suprasolicita când venea vorba de sport şi diete.
"Trebuia să ne vedem la ora 12.00, la Ionel Tudor. Era foarte strict în programul lui de sport. Am aflat această veste teribilă de la Ionel. Gabi nu a băut niciodată. De fumat s-a lăsat cu foarte mulţi ani în urmă, avea o viaţă sănătoasă. Eu cred că nu trebuie să arătăm într-un fel de gura societăţii. Noi artiştii, nu suntem fotomodele. Trebuie să facem exerciţii atât cât ne permite organismul şi să nu încercăm să ne autodepăşim", a declarat Monica Anghel la emisiunea "La Măruţă".



Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod