Polițiștii, pe urmele ucigașului actriței Gabriela Dorgai

Anchetatorii urmăresc fiecare indiciu care poate duce la identificarea și prinderea criminalului. Ei au realizat un portret-robot al suspectului și au audiat mai multe persoane


În urma autopsiei, s-a constatat că moartea Gabrielei Dorgai a fost violentă, prin strangulare, iar aceasta a fost violatăsurse citate de Mediafax
Actriţa Gabriela Dorgai a fost găsită moartă lunea trecută, pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos. Anchetatorii au găsit la faţa locului şi poşeta femeii.
Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au declanşat ancheta, primele cercetări arătând că aceasta a fost ucisă.

Colegii actriţei ucise o descriau pe aceasta ca fiind "o doamnă, delicată, talentată, frumoasă, imposibilă, discretă, feminină".

Gabriela Dorgai s-a născut în 1971, iar în timpul căsătoriei a purtat numele Vekony. A devenit, în 1990, actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare, ulterior a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru de la UBB Cluj-Napoca.
Actriţa a avut probleme de sănătate şi a fost afectată de faptul că, după divorţ, instanţa a acordat tatălui custodia fiicei ei în vârstă de 17 ani, notează Mediafax.

 

Foto: http://portalsm.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod