Olivia Steer şi campaniile antivaccin. Bebeluşii de la Marie Curie, folosiţi în dezbatere!

Copil internat la Spitalul Marie Curie după ce a fost infectat cu E-coli din brânză, conform anchetei oficiale

E extrem de neprofesionist şi periculos să spui că acei copii care au un diagnostic - sindrom hemolitic ureic, boala lor are o cauză, au fost infectaţi cu bacteria E-coli şi urmează un tratament care pe unii dintre ei i-a vindecat, sunt victimele unui vaccin. Şi asta fără a veni cu nicio dovadă. Aşa, pur şi simplu.
Olivia Steer acuză jurnaliştii că nu-şi fac treaba, dar uită că ei au descoperit subiectul, ei au făcut presiuni asupra instituţiilor care s-au trezit cu greu şi au pornit, într-un final, să afle cauza infectării.

Şi când o află, nu e bună. E alta, cea care-i convine doamnei Steer. Din nou, fără a prezenta niciun argument.
Poate are dreptate, dar de ce nu începe o investigaţie, de ce nu declanşează o campanie de strângere de fonduri prin care să finanţeze o anchetă independentă pentru a afla cauza îmbolnăvirii copiilor din judeţul Argeş? E o persoană publică, poate ajuta. Şi atunci vom avea varianta oficială, cea cu brânza infectată, şi varianta independentă, dar independentă să fie.
E uşor să scrii pe Facebook, dar mai greu e să contribui la aflarea adevărului, mai ales că poate fi unul care s-ar putea să vină în contradicţie cu propriile convingeri şi cu propria agendă publică.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • je pe 2 Mar 2016, 13:33
    bla bla=mass media

    Portocala si branzica de vaci sunt o mare musamalizare....In primul rand, bacteria e-coli, o are toata lumea in intestinul gros, fara ea am avea mari probleme digestive, problemele apar cand aceasta ajunge in tractul urinar. In fine...nu sunt neaparat anti-vaccin, dar de data aceasta cred ca D-na Olivia Steer are dreptate. Cineva isi bate joc de sanatatea acestor copii, administrandu-le mizerii. Daca era vorba de 1 sau 2 copii intelegeam, dar cand e vorba de zeci de copii deja e un fel de alba-neagra. Nu am inteles ce povara isi ia Olivia Steer pt ca duce o campanie anti-vaccin, doar acces la internet si biblioteci are toata lumea, cum zice ea: "nu ma credeti pe cuvant, documentati-va singuri".

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod