Olivia Steer şi campaniile antivaccin. Bebeluşii de la Marie Curie, folosiţi în dezbatere!

În România, mişcările antivaccin sunt relativ noi, dar au devenit tot mai influente

Efectele administrării unui vaccin trebuie urmărite statistic pentru că în sine, un astfel de tratament are rolul nu de a proteja un singur individ, ci de a proteja comunitatea. Această modalitate ne ajută să supravieţuim ca specie. Aici, intervine o dezbatere etică pe care nu pot să mi-o asum, dacă un singur individ suferă din cauza unui tratament, dar e salvată o populaţie, e moral sau nu să mergem mai departe? Olivia Steer e mult mai curajoasă şi devine un promotor al teoriilor conspiraţioniste care nu fac altceva decât să ucidă dezbaterea şi s-o arunce în derizoriu.


Cât curaj trebuie să ai ca s-o urmezi pe doamna Steer în cruciada împotriva vaccinurilor după ce a scris acest text pe pagina sa de Facebook?  
”Mass-media (cu mici, rare şi prompt înăbușite excepții) nu mai sunt demult câinele de pază al societății, ci pet-ul de pluș al industriilor şi guvernului. Am văzut toţi în ultimele săptămâni că nu se mai scrie nimic din ceea ce nu seamănă a gudureală şi lingușeală faţă de incompetenții din Ministerul Sănătății, chiar dacă asta înseamnă ca trei copii să moară în condiții dintre cele mai suspecte, iar viaţa altor câtorva zeci să fie în pericol.
Ziariștii sunt puși să consemneze toate aberațiile oficiale de parcă ar fi adevăruri absolute, iar orice întrebare incomodă (adresată) lui Rafila sau Cadariu pică înainte să fie rostită, în ședinţa de redacție. S-au făcut nenumărate apeluri din partea medicilor din Argeş să se demareze investigații privind vaccinurile toxice administrate copiilor, dar guvernanții sunt ocupați cu jocuri de cretini, gen ala-bala portocala. Azi, am văzut în știrile on-line un joc nou de alba-neagra cu brânzica de vaci.
E nevoie de jurnaliști şi anchete independente ca adevărul să iasă la iveală. Aşa că nu-l căutați la televizor”
, a scris Olivia Steer.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • je pe 2 Mar 2016, 13:33
    bla bla=mass media

    Portocala si branzica de vaci sunt o mare musamalizare....In primul rand, bacteria e-coli, o are toata lumea in intestinul gros, fara ea am avea mari probleme digestive, problemele apar cand aceasta ajunge in tractul urinar. In fine...nu sunt neaparat anti-vaccin, dar de data aceasta cred ca D-na Olivia Steer are dreptate. Cineva isi bate joc de sanatatea acestor copii, administrandu-le mizerii. Daca era vorba de 1 sau 2 copii intelegeam, dar cand e vorba de zeci de copii deja e un fel de alba-neagra. Nu am inteles ce povara isi ia Olivia Steer pt ca duce o campanie anti-vaccin, doar acces la internet si biblioteci are toata lumea, cum zice ea: "nu ma credeti pe cuvant, documentati-va singuri".

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod