Noul Honda Civic 5D 1.6 i-DTEC Diesel, lansat şi în România

Disponibil în România din martie, noul Honda Civic 5D 1.6 i-DTEC Diesel are un nivel al emisiilor de CO2 foarte scăzut (94 g/km), un consum mixt de doar 3,6 litri/100km şi livrează în acelaşi timp o putere de 120 CP, datorită noii tehnologii Honda – Earth Dreams.
Civic 1.6 Diesel combină  soluţiile practice şi interiorul spaţios ale modelului Civic cu primul motor cu tehnologia Earth Dreams în Europa, adaptat la cerinţele pieţei româneşti – consum scăzut şi nivel redus de emisii.

Asemenea celorlalte modele Civic din gamă, şi Civic 1.6 Diesel este echipat cu tehnologii eficiente care protejează mediul: sistemul ECO Assist (optimizează consumul de combustibil prin reducerea diferenţelor de consum cauzate de stilurile diferite de condus), butonul ECON (activează o hartă de acceleraţie ce asigură o creştere uşoară a cuplului atunci când acceleraţia este apăsată, pentru a obţine o deplasare mai relaxată şi o mai bună economie a combustibilului) sau sistemul Idle Stop (reduce consumul total de combustibil şi reduce nivelul de emisii CO2).

Civic 1.6 Diesel este disponibil într-o gamă de culori vibrante, care accentuează liniile maşinii: White Orchid Pearl, Milano Red, Crystal Black Pearl, Polished Metal Metallic,i Urban Titanium Metallic, Alabaster Silver Metallic şi Yellow Topaz Metallic.

Honda Civic 1.6 Diesel este disponibil din luna martie în reţeaua de dealeri Honda, în patru tipuri de echipare, cu livrare directă din stoc sau pe bază de comandă: S, Confort, Sport sau Lifestyle, la un preţ de listă de pornire de 14.990 Euro fără TVA.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod