Mica de la Abracadabra: "M-am căsătorit cu boala"

Michaela Niculescu se luptă cu o boală necruţătoare. Mica a postat pe Facebook, de pe patul de spital, atunci când începuse să se simtă rău, un mesaj emoționant.
Michaela Niculescu se luptă cu o boală necruţătoare. Mica a postat pe Facebook, de pe patul de spital, atunci când începuse să se simtă rău, un mesaj emoționant.

"M-am căsătorit nu cu cineva care să imi fie alături la bine și la rău, când sunt sănătoasă sau bolnavă, ci cu boala însăși! Până și cavalerul nostru de onoare, sau, mai precis, gazda noastră, a devenit Spitalul Universitar. De fapt, este locul unde <<petrecem>>", a scris ea.

Fosta membră a trupei Abracadabra a fost diagnosticată cu o formă avansată de ciroză, tânăra de 31 de ani luptându-se pentru viaţa sa în aceste zile.
Michaela Niculescu e internată la Spitalul Fundeni din Capitală și a fost intubată luni, după ce plămânii ar fi cedat, informează realitatea.net.

"Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant. În prezent se află internată la terapie intensivă", a precizat doctorul Irinel Popescu pentru ziarul Libertatea.

Foștii colegi de la emisiunea "Abracadabra" sunt alături de Mica. Dana Rogoz a rămas fără cuvinte când a aflat că cea alături de care a cântat și a dansat atâția ani din copilăria ei este în stare gravă, scrie ziarul citat.
"Nu te gândeşti că i se poate întâmpla aşa ceva unui om atât de tânăr. Eu vreau să fiu cât mai optimistă posibil, pentru că e foarte tânără", a spus Dana.

Michaela Niculescu a făcut parte din echipa magicianului Marian Rîlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ea a studiat la Oxford şi la Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar. În timpul liber, Mica a cântat într-un pub din Bucureşti.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod