Naomi Campbell, mamă, pentru a doua oară, la 53 de ani: ”Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”

Supermodelul Naomi Campbell a anunțat, joi, 29 iunie, pe Instagram, că și-a întâmpinat al doilea copil, un fiu, împărtășind o poză cu ea și fiica ei de doi ani ținându-se de mână cu nou-născutul. Nu se știe dacă a folosit o mamă-surogat.
Campbell mai are o fiică, ce a venit pe lume în anul 2021. Acum, ea a devenit mama unui băiețel. 
 

Nu se știe dacă a folosit o mamă-surogat

 

„Micuța mea dragă, să știi că ești prețuită peste măsură și înconjurată de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a scris Naomi pe Instagram, în 2021, când i s-a născut fetița.
Încă nu se știe dacă pentru a aduce pe lume acest copil, dar și pe băiețelul născut recent, ea a folosit o mamă-surogat.
 


În 2021 a devenit mama unei fetițe

 
 
Campbell sfidează, într-adevăr, așteptările legate de vârstă și maternitate. Ea a devenit părinte pentru prima dată în 2021, la vârsta de 50 de ani. Deși Campbell nu a dezvăluit dacă a purtat copilul sau a folosit o mamă-surogat, ea a confirmat pentru British Vogue, în 2021, că „ea este copilul meu”.
Acum, la 53 de ani, a făcut-o din nou și a devenit mamă pentru a doua oară, având un băiețel.
 


“Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”

 

În același interviu din martie 2022, în care a pozat cu fiica ei pe coperta revistei, CFDA Fashion Icon a spus, de asemenea, că își încurajează toți prietenii să nu excludă să aibă copii – chiar dacă aceștia au peste vârsta așteptată de societate. „Le spun tuturor, fă-o! Nu ezita!”, a declarat Naomi Campbell.
 
Campbell a împărtășit și sentimentele de împlinire pe care le-a găsit în calitatea de părinte. „Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Sunt norocoasă că o am și știu asta”, a spus ea. „Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.”, a mai mărturisit supermodelul.

Există, totuși, multe detalii despre viața ei de familie pe care a ales să le păstreze private: Campbell nu a împărtășit nici numele fiului sau fiicei ei, nici zilele lor de naștere și nu postează fotografii care să le arate fețele.

 
 
Ce iubiți celebri a avut Naomi Campbell

 

Naomi Campbell are 53 de ani și este un faimos top model international, fiind, totodată, și unul dintre cele mai bine plătite din lume.
Ea a lucrat pentru titani ai modei, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.
 
De-a lungul timpului, Naomi a avut doar iubiți faimoși și bogați:
- 1987 - Mike Tyson
- 1991 - John Kennedy Jr. 
- 1993 - Robert de Niro
- 1993 - Eric Clapton
- 1993 - Adam Clayton
- 1994 - Albert de Monaco
- 1994 - Sylvester Stallone
- 1995 - Chris Paciello
- 1996 - Max Biaggi
- 1998 - Johnny Depp
- 1999 - Joaquin Cortes
- 1999 - Flavio Briatore
- 2000 - Enrique Palacios
- 2002 - Sean Combs
- 2004 – Luca Orlandi
- 2004 – Matteo Marzotto
- 2004 – Tommy Lee
- 2004 – Usher Raymond
- 2007 – Gerard Butler
- 2008-2013 – Vladislav Doronin
- 2018 – Skepta
- 2019 – Lyam Paine
 


Doronin a dat-o în judecată pentru că nu i-a returnat un împrumut

 

Relația lui Naomi cu omul de afaceri Vladislav Doronin a durat din 2008 până în 2013 și s-a încheiat cu scandal. Doronin a dat-o în judecată pentru că nu i-a returnat un împrumut și bunuri personale de circa trei milioane de dolari, potrivit TMZ
 
Înainte de a fi dată în judecată chiar de miliardarul rus Doronin, Naomi a fost târâtă, în 2012, și în procesul de divorț al acestuia. 
Soția miliardarului, Ekaterina, a fost cea care a intentat divorțul, iar principalul motiv de separare l-a constituit relația afaceristului cu Naomi Campbell, potrivit Daily mail.
 

 
Noul iubit este ținut la… secret

 

 
Naomi Campbell locuiește, acum, în New  York, alături de iubitul ei care este ținut la…secret și alături de care își crește fetița născută în 2021.
 

 
Naomi, mesaj pentru băielul ei nou-născut

 
 
„Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența.
Un adevărat dar de la Dumnezeu, sunt binecuvântată! Bine ai venit, bebelușule. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a scris ea pe Instagram, alături de o fotografie în care își ține în brațe bebelușul, iar surioara lui îl ține de mânuță.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 

30 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod