Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani: „Nu există dragoste mai mare”

Naomi Campbell a anunțat că a devenit pentru prima oară mamă, postând o fotografie emoționantă pe conturile sale de Instagram și Twitter.

Supermodelul în vârstă de 50 de ani și-a surprins fanii cu minunata veste că a devenit mamă pentru prima oară. Naomi a făcut anunțul prin intermediul unei fotografii în care ține în palme piciorușele bebelușului și printr-un mesaj emoționant:

"O mică binecuvântare frumoasă m-a ales să fiu mama ei. Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții.

Nu există dragoste mai mare.", a scris Naomi pe rețelele de socializare.

Nimeni nu se aștepta la o așa veste din moment ce supermodelul nu a lăsat nicio clipă să se înțeleagă că era însărcinată.

Acesta este primul copil al lui Campbell. Proaspăta mămică nu a oferit mai multe informații despre fiica ei, dar ceea ce a împărtășit a fost suficient pentru ca fanii să fie în extaz, postarea acumulând peste 161.000 de aprecieri în doar 30 de minunte.

Campbell a fost felicitată de fani și, de asemenea, de prieteni celebri cum ar fi Zoe Saldana, Munroe Bergdorf sau Erin O'Connor.

18 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod