Moda slăbirii cu Ozempic - Ce vedete recunosc că l-au folosit, ce este acest medicament și ce riscuri implică

Un medicament pentru slăbit – Ozempic – pare să fi pus stăpânire pe Hollywood, doar că puține vedete recunosc că l-au folosit.
Până de curând, medicamentul (o injecție cu o substanță numită semiglutidă) era prescris doar persoanelor cu diabet. Acum el, face furori în rândul persoanelor care vor să slăbească, în ciuda efectelor sale secundare, deloc de neglijat.
 


Unele vedete recunosc că au luat Ozempic

 

Ozempic a cucerit Hollywood-ul, iar unele vedete chiar recunosc că l-au luat. Asta în timp ce majoritatea neagă vehement că s-ar fi atins de el.

În SUA, Food and Drug Administration a aprobat semaglutida, substanța activă din Ozempic (sub numele de marcă Wegovy) ca tratament pentru obezitatea cronică.
De atunci, multe vedete au fost acuzate de consumul acestui medicament, iar fiecare pierdere rapidă în greutate a celebrităților devenind din ce în ce mai suspectă.
 


Glume pe seama Ozempic

 

Nici măcar cea de-a 95-a ediție a premiilor anuale ale Academiei Americane de Film nu a putut scăpa de obsesia Ozempic, prezentatorul evenimentului, Jimmy Kimmel glumind: „Toată lumea arată atât de grozav. Când mă uit prin această cameră, nu pot să nu mă întreb <<Este Ozempic potrivit pentru mine?>>”.
 
Dar, pe măsură ce oamenii se așteaptă la mai multă transparență în ceea ce privește utilizarea Photoshopului, a filtrelor și a chirurgiei plastice, există o cerere din ce în ce mai mare de Ozempic, iar celebritățile se sfiesc să recunoască atunci când au beneficiat de asistență pentru pierderea în greutate.
 


Iată ce vedete recunosc că au luat Ozempic

 

În timp ce multe celebrități tac în legătură cu popularul medicament, unii neagă vehement că l-au consumat, iar câteva recunosc că l-au încercat.
 


Amy Schumer: „M-am simțit atât de rău că nici nu mă puteam juca cu fiul meu!”


 

 


Amy Beth Schumer este o actriță, comediantă, scenaristă, producătoare și regizoare americană.
În timpul unei apariții recente la ”Watch What Happens Live With Andy Cohen”, Amy Schumer a criticat celebritățile pentru că au mințit că nu au luat Ozempic.
„Cam acum un an, am încercat”, a dezvăluit Schumer, recunoscând că a fost unul dintre acei oameni care s-au simțit atât de rău că nici nu se putea juca cu fiul ei.
Deși actrița nu a numit pe cineva anume, ea a criticat oamenii care au mințit că nu au luat Ozempic.


Remi Bader spune că i l-a prescris medicul

 

 

Creator de TikTok și fotomodel cu forme, Remi Bader a dezvăluit, într-un episod din podcastul ”Not Skinny But Not Fat”,  că a început să ia Ozempic după ce i L-a prescris medicul ei.
Cu toate acestea, creatorul TikTok i-a avertizat pe oameni că, odată ce a încetat să ia medicamentul, ea „a câștigat dublu în greutate înapoi”.
 


Elon Musk recunoaște că-și menține silueta cu Ozempic

 

 

Elon Reeve Musk este un inginer, proiectant industrial, inventator și inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop. El este cetățean al Africii de Sud, al Canadei și al Statelor Unite.
Când a fost întrebat despre secretul său pentru un fizic de invidiat, nu a avut nicio reținere în a admite că la bază se află o versiune a lui Ozempic.
CEO-ul Twitter și Tesla a răspuns la o  întrebare pe Twitter despre secretul siluetei sale: „Posire. Și Wegovy”.
 


Golnesa Gharachedaghi recunoaște, voalat, că ia Ozempic

 

 

Golnesa Gharachedaghi, cunoscută de milioane de fani ca G.G., este una dintre vedetele reality show-ului de televiziune ”Bravo, Shahs of Sunset” (2012). Ea a recunoscut, într-un videoclip postat pe pagina ei de Instagram, că a luat un medicament de slăbit „Din păcate, din cauza sănătății mele, a trebuit să-mi fac o mulțime de injecții cu steroizi anul trecut, ceea ce m-a făcut să mă îngraș cu adevărat”, a explicat Gharachedaghi în videoclip. „Mi-a fost foarte, foarte, foarte greu să scap de această greutate. Am făcut ceea ce fac toți oamenii și mint despre asta”.
 
În timp ce Gharachedaghi nu a spus clar dacă ia Ozempic, ea a împărtășit, mai târziu, în comentariile video că ia versiunea generică de semaglutidă a medicamentului.


Chelsea Handler susține că a luat Ozempic fără să știe

 

 

Chelsea Joy Handler este o comediantă, actriță, scriitoare, gazdă de televiziune și producător american.
Handler, la rândul ei, a recunoscut în timpul unui episod, din ianuarie 2023, al podcastului „Call Her Daddy” că a luat medicamentul fără să știe.
Ea a explicat că medicul ei, specializat în terapii anti-îmbătrânire, i-a prescris ceva numit Semaglutide, care este un alt nume pentru Ozempic.


Stassi Schroeder vrea să-l ia după ce va naște

 

 
 
Nastassia Bianca Schroeder Clark este o personalitate de televiziune americană, gazdă de podcast, blogger de modă, model și autoare.
În iunie 2023, starul din serialul Vanderpump Rules a dezvăluit că este interesată să încerce Ozempic după ce va naște cel de-al doilea copil. „Îmi doresc foarte mult să încerc când voi naște”, a explicat ea în timpul unui interviu la podcastul „Call Her Daddy” al lui Alex Cooper. „De câte ori am cercetat asta... cred că e sigur și sănătos.” În glumă, Stassi Schroeder a adăugat: „Cum, cred că e bine pentru tine. E ca și cum ai lua vitamine!”
Schroeder a continuat să glumească spunând că se îndoiește de oamenii care pretind că nu se întreabă dacă Ozempic ar lucra pentru ei. „Oricine aude de Ozempic trebuie să fie curios”, a spus fosta personalitate Bravo. „Ești un mincinos dacă îmi spui că nu te-ai gândit la asta”, a mai adăugat ea.



Tracy Tutor a încetat să mai ia Ozempic, din cauza efectelor secundare

 

 

Tracy Tutor este un agent imobiliar american, autoare, actriță și personalitate de reality show-uri de televiziune. 
Starul din ”Million Dollar Listing Los Angeles” a dezvăluit, în iunie 2023, că a încetat să mai ia Mounjaro (un medicament cu aceeași substanță activă ca și Ozempic) din cauza efectelor secundare pe care le-a experimentat după aproximativ două luni de utilizare a medicamentului. 
Ea a mărturisit că nu putea bea alcool, pentru că voma imediat, iar odată chiar a vomitat în fața unui client.


Dolores Catania spune că nu simțea deloc foame când lua medicamentul

 

 

În aprilie 2023, starul din ”Real Housewives of New Jersey”, Dolores Catania, a confirmat că ia Mounjaro pentru pierderea în greutate.
„Nu aveam de gând să vin la reuniune arătând mai mare decât oricine altcineva, așa că m-am urcat”, a spus ea în timpul unei apariții la ”Watch What Happens Live With Andy Cohen”.
Catania a remarcat că singurul efect secundar al medicamentelor prescrise este lipsa foamei. 


Jennifer Fessler, deschisă către orice medicament pentru slăbit

 

Într-un episod din martie 2023 din Watch What Happens Live With Andy Cohen, starul Real Housewives of New Jersey, Jennifer Fessler, a explicat „strălucirea” ei gazdei ”Bravo”.
 
"Ei bine, am făcut un lifting... Și o operație la nas! Și am slăbit foarte mult. Am luat peptide și nu știu dacă ați auzit de medicamente asociate cu acestea, care ajută oamenii să slăbească", a spus ea. După ce Cohen a pronunțat numele de Ozempic, Fessler a răspuns: „Tu ai spus-o, eu nu am făcut-o. Dar... orice funcționează, iată-mă.”


Rosie O’Donnell spune că medicul i l-a prescris

 

 

Actrița din A League of Our Own, Rosie O Donnell, a vorbit despre pierderea în greutate din vacanța de iarnă, într-un TikTok din ianuarie 2023. Ea a spus că medicul ei i-a prescris un medicament pentru diabet numit Mounjaro (cu aceeași substanță activă ca și Ozempic) și un medicament pentru colesterol numit Repatha. O’Donnell, care este diabetică, a spus clar că nu ia Ozempic și nu ia medicamentul special pentru pierderea în greutate.
„Și apetitul meu a scăzut semnificativ, probabil că sunt medicamentele. Și încerc să mă mișc mai mult. Deci știi toate aceste lucruri combinate”, își amintea ea la acea vreme. 
 


Ce este Ozempic

 

Ozempic este unul dintre noile şi puternicele medicamente pentru diabet care ajută la slăbit și care au făcut furori în ultima vreme. Dar Ozempic, şi alte medicamente similare, fac mai mult decât să ajute oamenii să slăbească – ele generează vise nocturne stranii dar, în același timp, foarte realiste, potrivit The Wall Street Journal.
 


Există cont de Tik-Tok unde se povestesc visele… Ozempic

 

Contul TikTok „ozempicdreams” este special dedicat postării de videoclipuri cu texte care descriu visele trimise de către utilizatori ce iau medicamentul Ozempic.
 


Americanii, pe cale să dea undă verde acestor medicamente

 

Companiile au dezvoltat, initial, aceste medicamente, care necesită injecţii săptămânale, pentru a trata diabetul, dar au descoperit apoi că sunt mult mai bune decât vechile medicamente de slăbit pentru a-i ajuta pe oameni să piardă în greutate, cu riscuri controlabile.
 
Food and Drug Administration, agenţia de reglementare a medicamentelor din SUA, a aprobat Wegovy pentru pierderea în greutate, în timp ce Mounjaro, tratament pentru diabet, este în curs de examinare pentru această utilizare.
Ozempic, care are acelaşi ingredient principal ca Wegovy, este aprobat pentru tratarea diabetului, dar este utilizat pe scară largă pentru pierderea în greutate.
 
Surse foto: Hepta, Depositphotos și Tik-Tok 
7 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod