Meghan Markle vrea să intre în politică? Iată ce donație a făcut femeii care a fost PR pentru Michele Obama si Hillary Clinton

Organizația nonprofit a lui Meghan Markle și a Prințului Harry i-a plătit o sumă consistentă femeii care a fost PR pentru Michelle Obama și Hillary Clinton. Să fie ăsta un semn că soția Prințului Harry vrea să intre în politică?
Dezvăluirea a apărut în documentele fiscale din 2021 ale Fundației Archewell, care par să fi fost postate tocmai în martie, și pe care mass-media le-a examinat în weekend. Atunci a ieșit la iveală că Meghan a a investit sute de mii de dolari în consultanță strategică de PR. O fi vreun semn că soția Prințului Harry vrea să intre în politică?
 


Meghan Markle vrea să intre în politică

 
 
Puțin peste 215.000 de dolari au fost transferați unei companii numite Invisible Hand, care este specializată în impact social și cultură, oferind o mare varietate de servicii legate de PR.
 
Totuși, ceea ce a atras atenția oamenilor au fost cei 110.000 USD plătiți unei companii numite KMLSA, o agenție de PR de modă veche, cu sediul în apropiere de San Diego, California. O persoană importantă în organizație este nimeni alta decât Katie Mccormick-Lelyveld, care este direct legată de Obama.
 
Într-adevăr, ea a fost de fapt secretarul de presă al lui Michelle pentru o perioadă, lucrând oficial pentru fosta Primă Doamnă din 2007 până în 2011. Ea a oferit, de asemenea, servicii de relații publice pentru senatorul Hillary Clinton, fost secretar de stat,  în trecut, ca să nu mai vorbim de senatorul John Kerry, ambii fiind niște titani ai politicii.
Deci pare logic că Meghan țintește spre politică.
 


Firma lui Meghan a plătit pentru „sprijin strategic pentru PR cu impact social”

 

Compania ei, KML Strategic Advisors, se autoproclamă astfel:  „De pe frontul de război corporatist la câmpul de luptă media, de la biroul din colț până la Casa Albă, consilierii strategici KML sunt ghizii tăi prin aerul rarefiat”. Având în vedere CV-ul lui Katie Mccormick-Lelyveld, descrierea companiei ei este destul de exactă.
Acum, în ceea ce privește scopul documentat, Fundația Archewell le-a plătit acestor două agenții  pentru „sprijin strategic pentru PR cu impact social”.
 
Acest lucru ar putea fi interpretat într-un milion de moduri diferite, dar unii îl percep ca pe un potential semnal că Meghan însăși s-ar putea pregăti pentru o funcție publică și angajează cei mai buni oameni din domeniu pentru a o ghida. Desigur, ar putea avea legătură și cu drama lor regală.
 
De asemenea, știm că Meghan și Harry sunt destul de implicați și în activitatea lor de filantropie, iar consultanța de PR ar putea fi ușor și despre asta. Dar, în același sens, știm, de asemenea, că Meghan este implicată activ în cauzele pentru care militează și nu există loc mai bun pentru a pleda și a lupta pentru acestea decât Washtington D.C.
Timpul va lămuri lucrurile!
 


Meghan are o istorie împletită cu politica

 

De fapt, Meghan are o istorie destul de împletită cu politica.
În 2021, s-a dezvăluit că fosta actriță din Suits a tras de urechi niște senatori cu privire la o lege pentru concediul de familie/maternal plătit.
Povestea a ieșit la iveală după ce senatorul republican Shelley Capito a menționat, pentru publicația Politico, că a fost „surprinsă” că Markle i-a găsit numărul de telefon personal.
 
De asemenea, în 2021, Harry și Meghan au făcut eforturi și pentru echitatea distribuirii vaccinurilor, la Națiunile Unite, în ceea ce privește pandemia de Covid-19.
 
Cuplul este bine familiarizat cu pledoaria pentru cauze bune și în îndatoririle lor regale, lucrând la o serie de organizații caritabile, de la conștientizarea sănătății mintale până la asigurarea accesului copiilor la cărți.
S-ar putea ca Meghan să caute să-și transforme compasiunea într-o nouă carieră? În acest stadiu, nu este ceva despre care ea a vorbit deschis.
 
De fapt, o sursă a declarat pentru Vanity Fair: „Deși nu se poate nega că este interesată și angajată în politică, ca problemă, ea nu are nicio ambiție pentru o carieră politică”.
Între timp, fanii lui Meghan speră că fosta membră a familie regale britanice va reveni în prim plan ca un influencer, existând zvonuri recente care susțin că ar putea relansa vechea ei platformă The Tig. 


Memoriile lui Harry au distrus șansa lui Meghan de a intra în politică?

 
 
Alte voci susțin că memoriile Prințului Harry au distrus „cea mai mare ambiție” a lui Meghan Markle de a candida la o funcție publică.
 
Fostul prieten al ducesei de Sussex, prezentatorul TV Nick Ede, a spus că fosta actriță și-a exprimat întotdeauna, puternic, opiniile politice și el crede că ea speră să intre în politică.
 
De asemenea, Nick Ede susține că va fi mult mai dificil acum pentru Megan, despre care a spus că i-a fost prietenă înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry și că i-a rămas prietenă până când a început relația cu acesta.
 


Căsătoria cu Harry și circul cu filmul documentar, frâna ambițiilor lui Meghan?

 

Nick Ede a declarat pentru Express.co.uk: „Cred că ceea ce este dificil pentru Meghan este că are o mulțime de convingeri politice puternice și cred că una dintre cele mai mari ambiții ale ei este că va dori să încerce să candideze pentru o funcție.
Dar cred că, odată căsătorită cu Harry și după tot circul făcut cu cartea lui autobiografică, asta va fi puțin mai greu de făcut. Și cred că, odată cu documentarul TV, în care cei doi au criticat familia regală britanică, va fi și mai dificil.
Deși au vrut să spună propriul adevăr, potențial, dacă ești un adversar politic, ai o armă veritabilă în toate acele informații, mai ales când vine vorba de adevăr, într-un mod destul de puternic. Deci cred, bănuiesc, că, probabil, nu va mai alerga acum după funcții, sau nu va face atât de mult pe cât și-a dorit.”

Autobiografia Prințului Harry a făcut numeroase dezvăluiri care ar fi afectat orice ofertă pe care aceasta ar fi putut-o avea pentru o funcție prezidențială, inclusiv că el a luat droguri recreative, a fumat canabis în timp ce Archie și Meghan dormeau în casa pe care au împrumutat-o de la Tyler Perry în 2020.
 
De asemenea, se pare că ea s-a gândit la o carieră în politică încă din tinerețe, după ce a făcut un stagiu ca ofițer de presă junior la ambasada SUA din Buenos Aires.
4 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod