Liam Gallagher, fostul rocker de la Oasis, forțat să-și amâne nunta, din motive dureroase

Fostul rocker de la trupa Oasis, Liam Gallagher, a fost forțat să amâne nunta cu partenera sa, Debbie Gwyther, din motive dureroase.
Cum se spune: „A treia oară e cu noroc”, aceasta urma să fie a treia nuntă pentru Liam, el urmând să se căsătorească cu partenera sa Debbie Gwyther. Din păcate, Liam a fost fortat să-și amâne nunta.


Forțat să-și amâne nunta, din motive dureroase


Fostul rocker de la Oasis a fost forțat, de motive dureroase, să amâne nunta cu Debbie, o nuntă plănuită a fi elegantă și care urma să fie realizată după tipicul italian. Practic, Liam se află în recuperare, după o operație la șold.

Liam și Debbie
 și-au rezervat ziua cea mare pe malul lacului Como, dar au fost nevoiți să o amâne și să transforme totul într-o vacanță, deoarece Liam vrea să fie în formă când va merge spre altar.

 
 
Vacanță cu viitoarea mireasă și copiii viitorului mire

 
 
O sursă apropiată cuplului a declarat: „Nunta trebuia să aibă loc luna trecută, dar în săptămânile premergătoare ei, Liam și Debbie au decis să o amâne. Liam încă se recuperează după operația la șold și vrea să fie în formă maximă când se va căsători pentru a treia oară.
 
În loc să pună totul în așteptare și să amâne escapada în Italia, Liam și Debbie au ales să-și transforme nunta într-o vacanță.
Li s-au alăturat trei dintre copiii lui Liam:  Gene, Lennon și Molly și s-au bucurat de o pauză relaxantă.
De asemenea, sora lui Debbie, Katie, și fratele lui Liam, Paul, au fost împreună cu ei.”

 
Au mai amânat o dată nunta din pricina COVID

 

Ziua lor cea mare nu este prima oară când a fost amânată. Ei au mai devansat o dată nunta, din cauza blocajelor Covid din 2020.
De această dată, Liam a povestit, anul trecut, că avea nevoie de o înlocuire dublă a șoldului. El a spus că a trebuit să fie implicat în procedură pentru că detesta ideea de a fi dezamăgit.

Liam explica: „Șoldurile mele sunt distruse, am artrită, e grav. M-am dus să mă verifice medicul și a constatat că mi s-au zdrobit oasele. Doamna doctor spunea: „Oh, s-ar putea să ai nevoie de o operație la șold, de o înlocuire”. Practic, eu cred că aș prefera să mă doară, să îndur durere, ceea ce este ridicol, evident. Știu asta. “Remediați-le!”, am spus medicului. Dar este stigmatizarea, a spune că ți-au înlocuit șoldurile. Ce urmează?"
 


Lecții de dans, înainte de nuntă

 
 
În acest context, anularea nunții nu a surprins pe nimeni.
E firesc ca Liam să-și dorească să poată dansa la propria sa nuntă. De altfel, Liam a povestit, anterior, cum a luat lecții pentru a se asigura că o poate impresiona pe Debbie, la nuntă, în timpul primului lor dans.
El povestea, entuziasmat: „Voi lua lecții de dans înainte. O să deschid cu flamenco, apoi vom dansa salsa în toată sala.”

 
Cine este aleasa lui Liam

 
 
Cântărețul William John Paul "Liam" Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, s-a logodit cu impresarul Debbie Gwyther, în timpul unei vacanţe petrecute pe Coasta Amalfitană din Italia, în septembrie 2019. 
Cererea în căsătorie a venit după șase ani de relație, iar mama artistului, Peggy Callagher, a asistat la acest moment special.
 
Liam și Debbie s-au cunoscut în timp ce el era în turneu cu fost sa trupă, Beady Eye.
 
Relația a fost în centrul atenției după ce au apărut imagini CCTV, care l-au arătat pe Liam părând să o apuce pe Debbie de gât.
Vorbind la acea vreme, Debbie, care lucra ca asistent personal al lui Liam, a spus, pentru Mirror, că atât ea, cât și Liam doar „se șicanau”.
La rândul său, la acea vreme, rockerul a făcut o postare pe Twitter în care a negat că și-ar fi rănit logodnica: „Tocmai am avut un dezacord, au fost băuturi implicate, totul a fost disproporționat și totul a fost rezolvat a doua zi”.
 
Ulterior, Liam a devenit sincer, cu privire la presupusul incident.
El a recunoscut, potrivit The Sunday People, că dorința de control a afectat cuplul. 
Liam a explicat: „A fost oribil. Ea citea despre mine și despre tot trecutul meu, nu a fost plăcut pentru ea, dar ea este încă aici pentru mine. Avem micii noștri drăcușori, ca toată lumea, dar cred că ne înțelegem foarte bine”.

De altfel, cuplul a reușit să treacă peste incident și, în mod clar, relația lor nu a fost niciodată mai puternică.


Liam, căsătorit de ouă ori, tată a patru copii

 
 
Liam Gallagher a mai fost căsătorit de două ori, primul mariaj fiind cu actriţa Patsy Kensit, înre anii 1997 – 2000, iar cel de-al doilea, cu prezentatoarea de televiziune Nicole Appleton. Artistul are patru copii, provenind inclusiv din relații extraconjugale.

Idol al multor generaţii, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internaţională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall”, „Supersonic” şi „Don’t look back in anger”.
 
După despărţirea de Oasis, Liam a fondat trupa Beady Eye, care a fost activă până în 2014, perioadă după care a anunţat lansarea single-urilor solo „Wall of Glass” (2017) şi „Chinatown” (2017), ambele fiind de success și urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale.
 
Albumul său de debut solo, „Settle”, lansat tot în 2017, s-a dovedit un succes muzical şi comercial, ajungând în primele poziţii ale UK Album Chart.
Cunoscute publicului sunt și scandalurile dintre Liam și fratele său, care au dus, de altfel, și la destrămarea trupei Oasis.

14 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod