A adormit sub patutul fiului sau bolnav

Imagine înduioșătoare! A adormit sub pătuțul fiului său bolnav

Fotografia unui tată foarte dedicat care doarme sub patul de spital al fiului său a devenit virală pe internet.
Amy Palmer a surprins imaginea în timp ce fiul său se afla în spital din cauza unui atac de astm, iar soțul său a venit să-i fie alături, deși lucrase în schimbul de noapte.

Femeia a declarat pentru postul american ABC News că soțul său, Andre, a lucrat toată noaptea, de la ora 23.00 și până la 7 dimineața, apoi a venit direct la spital, să fie alături de fiul său. 

"Camera era atât de mică încât încăpeau doar pătuțul copilului și un fotoliu pe care eram eu. Soțul meu a ieșit dimineața de la serviciu și a venit direct la spital.
Pentru că eu eram pe jumătate adormită, a preferat să se așeze jos"
, a declarat mama băiețelului. "A trebuit să fac acea poză pentru că pentru mulți, tot ceea ce vedeau era un bărbat întins pe podea. Dar eu am văzut în acea fotografie un bărbat care a muncit toată noaptea, care ar fi putut să se ducă acasă și să doarmă (nu m-aș fi supărat știind că a venit de la lucru), care ar fi putut să-mi ceară să mă ridic ca să se întindă el. Toate acesta arată că este un soț și un tată minunat!"

Amy Palmer a adăugat că nu și-a lăsat soțul să stea prea mult întins pe podea, ci i-a cerut să se așeze în locul ei pe fotoliu.

"Face tot ce poate pentru familia noastră.
Este foarte ușor să treci cu vederea și să ți se pară firesc totul, pentru ca apoi un gest ca acesta să te facă să vezi cât de mult îi emoționează pe oameni
", a mai spus Amy.

Aceasta a declarat pentru ABC News că fiul său s-a refăcut, a fost externat și au mers cu toții împreună acasă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod