Harry și Meghan divorțează? Zvonurile, alimentate de faptul că el a plecat în Africa, iar ea a rămas în California

Dacă urmărești frecvent știrile tabloide, s-ar putea să ai impresia că Prințul Harry și Meghan Markle sunt, în permanență, pe punctul de a divorța.
Majoritatea cuplurilor de celebrități sunt supuse, frecvent, unor zvonuri împărțite, dar discuțiile despre ducii de Sussex sunt neobișnuit de persistente. 
 


Zvonurile divorțului, alimentate de faptul că el a plecat în Africa, iar ea a rămas în California

 

Prințul Harry
 s-a plâns de frecvența acestor zvonuri, în timp ce depunea mărturie împotriva Mirror Group Newspapers, spunând că, de-a lungul timpului, ori de câte ori el era într-o relație, tabloidele din Marea Britanie „încercau foarte repede să-l despartă, punând o presiune cât mai mare și creând cât mai multă neîncredere”. El a mai adăugat: „Ei bine, iată că sunt încă urmărit, până în ziua de azi, chiar dacă acum sunt căsătorit”. Zvonurile privind divorțul sunt alimentate de faptul că Harry a plecat în Africa, iar soția sa a rămas în California.
 


Harry și Meghan, separați?

 

Ducii de Sussex nu resping toate aceste zvonuri, dar discuțiile despre divorț au devenit suficient de puternice în ultimele săptămâni încât s-au simțit, probabil, obligați să răspundă.
Săptămâna aceasta, Radar Online a raportat că Meghan și Harry „se despart un timp” – sau fac o “separare de formă”, în speranța că își vor salva relația. 
Potrivit unei surse apropiate cuplului, cei doi au ajuns să-și dea seama că „Harry nu se potrivește în lumea neplăcută din Tinseltown, a lui Meghan”, iar pierderea contractului lor cu podcast-ul Spotify a fost un eveniment atât de marcant încât au decis că trebuie să petreacă ceva timp singuri, fiecare cu el însuși, pe continente separate.
 


Presiunile financiare s-au făcut simțite

 

„Ducele și ducesa de Sussex sunt supuși unei presiuni financiare extraordinare pentru a-și finanța stilul de viață luxos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari și costuri uriașe de Securitate.
Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, probabil, le-au făcut din viață un iad. Luarea deciziei de a petrece un timp separați, departe unul de celălalt, pe diferite continente, îi va ajuta să găsească tot ce au nevoie pentru a merge mai departe”, a mai precizat sursa citată.
 


Se zvonea că Meghan ar fi depus actele de divorț 

 

Toată nebunia a început la câteva zile după ce pe Twitter a început să circule un zvon că Meghan „a depus actele de divorț, cerând 80 de milioane de dolari, plus custodia totală a lui Archie și Lilibet”. Newsweek a investigat sursa afirmațiilor din tweet, care a fost vizualizat de peste 12,8 milioane de ori, și le-a găsit fără temei. DeuxMoi, popularul cont de bârfă de pe Instagram, a difuzat, de asemenea, în ultimle zile, un pont anonim, în care se susține că celebrul cuplu „și-a vândut conacul din Montecito”, iar Harry „locuia într-un alt loc”.
 


Totuși, mai sunt speranțe

 
 
Totuși, „Page Six” a raportat că toate speculațiile despre despărțirea cuplului regal au fost total false.
"Nu este adevărat. Este literalmente inventat”, a spus o sursă apropiată cuplului ducilor de Sussex.
Mai mult, se spune că nu este exclus ca Harry să aibă afaceri în Africa, fără nicio implicare legată de starea căsniciei sale. 
La sfârșitul lunii trecute, „Page Six” a raportat că Harry se îndrepta, singur, spre continent, în această vară, pentru a filma un documentar Netflix, deși greva scriitorilor de la Hollywood ar putea întârzia proiectul.
 


Totul, o nouă strategie impusă de Netflix?

 
 
Poate că Harry a răspuns la ultimatumul raportat de Netflix, „fără muncă, fără plată” punându-se pe treabă și propunând streamerului o idee decentă și făcând planuri pentru a începe filmarea unui alt documentar. Și poate că Meghan rămâne acasă, în California, doar pentru că au doi copii mici și ea lucrează la alte proiecte.
Pe moment este incertă situația și nu se știe dacă relația dintre Harry și Meghan atârnă doar de un fir de ață sau aceștia doar fac valuri pentru a se scutura de Praful depus pe ei după ce au primit o lovitură financiară.
 
Sursa foto: Hepta 
24 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod