Gabriel Cotabiţă nu scapă de amendă nici pe patul de spital

Cântăreţul a încercat timp de peste un an să anuleze o amendă pe care a primit-o pentru că a parcat în loc nepermis. Joi, 21 mai, judecătorii au fost nevoiţi să ia o decizie în absenţa sa.

Gabriel Cotabiţă a vrut să anuleze o amendă în valoare de 765 lei şi a început, în aprilie 2014, aplicată de Poliţia Locală a Sectorului 1 al Capitalei. El fusese sancţionat pentru că, la 11 decembrie 2013, şi-a parcat neregulamentar automobilul, marca Dodge, pe Strada Stockholm din Bucureşti. Poliţiştii locali i-au trimis o solicitare, pentru a le comunica cine se afla la volanul automobilului Dodge, care figurează pe numele său, relatează Click!.

Cântăreţul a refuzat să le spună dacă el a condus sau nu automobilul respectiv, parcat neregulamentar.

Asta nu l-a ajutat să scape de sancţiune, aşa că s-a adresat instanţei, susţinând că amenda este nedreaptă. În luna septembrie, Judecătoria Sectorului 1 a respins plângerea lui Cotabiţă, dar acesta nu a cedat şi a făcut apel. Artistul îşi dorea să câştige procesul, fiind convins că dreptatea este de partea lui, scrie ziarul citat.

Chiar dacă înţeleg situaţia cântăreţului şi ar dori să anuleze amenda, autorităţile sunt obligate să respecte prevederile legale. "Nu se poate vorbi de iertare, legea e lege pentru toţi.
Dar, orice persoană care se consideră lezată de o sancţiune se poate adresa instanţei. În momentul de faţă aşteptăm decizia instanţei, singura care poate decide dacă artistul are dreptate şi trebuie exonerat sau dacă trebuie să achite amenda"
, au declarat pentru Click! reprezentanţii Primăriei Sectorului 1, în subordinea căreia se află Poliţia Locală.

Joi, artistul ar fi trebuit să-şi prezinte în instanţă punctul de vedere, însă de două săptămâni el se află în comă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod