Femeie înjunghiată mortal în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu!

Femeia ucisă avea 38 de ani şi un copil. Foto: Libertatea


Ea a povestit pentru postul Antena Stars cum s-a produs incidentul: "Fata asta a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin. Era prietena mea şi angajata mea de opt luni. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în uşa băii, incusiv în inimă. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Ştiu că avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred ca despre el. O să vină cei de la BGS şi o să ia camerele de supraveghere, să deruleze casetele, ca să vadă exact filmarea.

Mai era o colegă, cu ea, dar nu a putut să vadă şi nici să o salveze, pentru că se afla în toaletă şi nu putea să iasă. I-a blocat uşa."

"Am înţeles că a făcut şi sesizări la poliţie. A ameninţat-o cu moartea de foarte multe ori. Ea spune că de fiecare dată se ducea si depunea plângeri. De faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Anul trecut, domnul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru că dorea să se sinucidă, să se arunce de pe nu ştiu ce bloc", a mai spus Alina Petre.

Fosta noră a lui Măgureanu a povestit că vânzătoarea a avut în urmă cu un an o relaţie cu autorul crimei: "Se împăcase cu el, la presiunea lui.
Omul era nebun. L-am surprins la magazin de multe ori, o vizita des, dar nu era violent. O suna de 300 de ori pe zi. Îl rugam să o lase în pace, pentru că ei îi era foarte frică de el. Nu a mai apucat să apese butonul de panică. Nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri la timp."


"Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las", a dat asigurări Alina Petre.

Crima de joi seamănă mult cu un alt caz şocant, produs în urmă cu patru ani tot în centrul Capitalei.
O femeie a fost ucisă atunci de soțul său, Gheorghe Vlădan (foto), angajat al Ministerului de Interne. Acesta a pătruns înarmat cu un pistol în coaforul de la Perla unde lucra soția sa, cu care se afla în proces de divorț, a împușcat-o mortal, după care a început să tragă la întâmplare, omorând încă o persoană și rănind destul de grav alte șase. Soţia lui şi casiera salonului au decedat, iar alte şase persoane au fost rănite.

La scurt timp după tragedie s-a descoperit că au existat plângeri împotriva atacatorului, iar acesta fusese internat la psihiatrie, însă nimeni nu a luat nici o măsură.

Bărbatul, şofer în cadrul MApN, avea şi permis de port-armă. În februarie 2014, Vlădan a fost condamnat la închisoare pe viață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod