Elena Udrea, primele declaraţii la ieşirea din închisoare: "Mulţumesc celor care au crezut în mine"

Elena Udrea a părăsit penitenciarul din Târgşor şi va fi ţinută în arest la domiciliu


Întrebată dacă Traian Băsescu are uşa deschisă dacă vine în vizită la locuinţa sa în perioada în care este în arest la domiciliu, Udrea a spus că acesta este un moment bun să le mulţumească celor care au avut încredere în ea, au susţinut-o şi au vorbit cu onestitate despre situaţia în care se află.

"Am văzut şi oameni care nu au fost de partea mea, oameni din presă, vectori de opinie, jurnalişti, prezenţi în emisiuni în care nu m-au susţinut, dar au avut puterea să dezbată acest caz în mod principial şi corect.

Nu mă aşteptam şi nu o să dau nume acum, poate în viitor. În acelaşi timp, le mulţumesc celor care şi-au exprimat în continuare încrederea în mine şi în mod spe3cial preşedintelui Traian Băsescu care a continuat să creadă în mine", a spus Udrea.

Întrebată dacă în perioada arestului preventiv a sunat-o Traian Băsescu, Elena Udrea a spus că acesta nu avea cum să sune, ci doar ea putea să facă acest lucru, şi nu a făcut-o.

Întrebată unde va merge prima dată de la Penitenciarul Târgşor, Elena Udrea a spus că mai întâi va merge acasă, nu la secţia de Poliţie care se ocupă de supravegherea sa.

La ieşirea din Penitenciarul Târgşor, Elena Udrea a fost aşteptată de către mama sa, care i-a adus şi un buchet de flori, precum şi de prietena sa Ruxandra Dragomir.

La finalul declaraţiilor, Udrea s-a urcat într-o maşină cu care a plecat la locuinţa sa din Bucureşti, unde va sta în arest la domiciliu.

Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, joi, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul "Gala Bute".


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod