Durere. Sfârşitul nedrept al Alexandrei Matache, fata micuţă cu inimă mare

Alexandra era o fată plină de viaţă. Moartea ei i-a şocat pe toţi care o cunoşteau


Prietenii şi colegii s-au mobilizat imediat şi au creat o pagină pe Facebook, special pentru cei care voiau să doneze sânge. Contul ei a fost invadat de mesaje impresionante. Cu doar o oră înainte ca trupul fetei să cedeze, prietenii continuau să ceară sânge pentru ea. Din păcate, Alexandra s-a stins la spital duminică seară. Ea este a 30-a persoană care a murit în dezastrul de vineri seară.

Alexandra a terminat Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele de Comunicare, din cadrul Universităţii Bucureşti.

Fotografiile de pe pagina sa de Facebook o păstrează aşa cum era: o tânără frumoasă şi veselă, un copil mereu cu zâmbetul pe buze. În fiecare imagine, Alexandra este înconjurată de prieteni, de familie şi de cei dragi.

Alexis a lăsat în urmă o mamă pustiită de durere, care caută acum răspunsuri. La câteva ore după ce a aflat că a rămas fără fata ei, Cristina Matache a scris un mesaj sfâşietor pe Facebook. "În 3 zile m-am rugat la toți sfinții din lume împreună cu foarte multe persoane.
Unde a fost Dumnezeu? Cu ce a greșit copilașul meu iubit şi drag? Cel mai bun şi iubitor copilaș din lume. Fetiţa noastră veselă şi plină de viață. Suntem goi şi pustiiţi. Ne-au nenorocit singurul copil sufletul şi inima noastră. Criminalii trebuie să plătească"
, a scris mama Alexandrei.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 3 Nov 2015, 13:32
    ERATA

    Doamne, emotionata sunt si cate greseli am facut, numai de EMOTIE, ca stiu LR ca pe , intrucat sunt...Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 1

    0
    0

  • Elena pe 3 Nov 2015, 13:28
    Sunt mama , care acum 11 luni, si- a ingropat fiul....

    ...A facut INFARCT instant, a solut, acasa la ei, intrin apartamen de lux, proaspat zugravit, ca-l daduse la vanzare. Avea 43 de ani, 2 facultati:: Medcina si Marketing, 2 copii superbi(Studenti) si o sotoe de top, judecator! A murit de SES....Mi -a omorat Guvernul cu Legile lor.... Era bisericoooooooooooooooooooos....o Baarbat de altruist, milos, generos, empatic, jovial...Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!va inteleg durerea suprema, Doamna Mama! Rezistaticum rezst eu ca sa apuc sa ma tot rog, sa tot fac impartite le din an si, mai ales, sa fac , asa cum am facut, Prastase peste Tarastase, ca sa mi-l duca Dumnezeu in RAIUL Sau! Offfffffffffffff!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod