Dosar Eva. Noua Prima Doamnă a României: Ce rol va avea Carmen Iohannis?

Românii au descoperit după alegeri cum este viitoarea Primă Doamnă: o femeie de o eleganță simplă, nu epatantă, pasionată de munca ei


Știm deja, cât de cât, cine este Carmen Iohannis. În vârstă 54 de ani, este profesoară de limba engleză, materie pe care o predă la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu din 1990.
Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de 25 de ani. "Am cunoscut-o pe Carmen la 23 de ani, făceam excursii pe munte. Ne-am înţeles din ce în ce mai bine şi am decis să rămânem împreună", a povestit cel care a ocupat timp de 14 ani funcția de primar al Sibiului.

E foarte naturală, cu un stil specific unei femei frumoase care ştie că a rămas frumoasă, care-şi foloseşte foarte bine argumenteleAlin Gălăţescu
Normalitatea, calmul, bunul simț și seriozitatea sunt primele impresii pe care le transmit soții Iohannis.
Cine îi cunoaște foarte bine confirmă că ei așa sunt întotdeauna. Ne putem baza, bunăoară, pe spusele lui Marius Vecerdea, care din 2009 este antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis. În 2010, fostul primar al Sibiului i-a botezat fetiţa, iar relația lor este foarte strânsă. "Domnul Iohannis e cel mai reticent om posibil. Orice propunere îi faci, prima dată va spune clar, nu. Apoi, urmează: <<nu ştiu, vedem>> şi abia după mult timp: <<bine, da>>. În casa lor am intrat prima dată ca invitat la masă. În timp, am observat că apar aceleaşi persoane, prieteni de-ai lui vechi, unii de zeci de ani.
Nu sunt mai mult de 20, 30 în total. Masa e aşezată doar de Klaus. Apoi, Carmen vine cu nişte delicatese incredibile"
, a spus Vecerdea, citat de ziarul Click!.

"Îmi este imposibil să vă spun exact cum se numeşte ce găteşte Prima Doamnă. Oricum, e genială în bucătăria franţuzească. Găteşte o raţă de te lingi pe degete. Apoi, e tare la dulciuri. Nicăieri n-am mâncat bezele şi tarte cu fructe mai bune ca ale ei. Are maşină de îngheţată acasă şi, dacă vă vine să credeţi, îşi coace singură chiar şi pâinea. Totul e ecologic. Iar la final vine şocul: Iohannis spală vasele. Am rămas mască.
M-am oferit să-l ajut, dar n-a vrut să audă. E treaba lui dintotdeauna"
, a mai dezvăluit Vecerdea.

Doamna Iohannis s-a remarcat deja prin ţinutele elegante şi feminine purtate la apariţiile publice alături de soţul său. Cineva scria pe Facebook că va fi Prima Doamnă din istoria postdecembristă care poartă rochii mini și chiar îi vin bine. "Carmen Iohannis ne duce cu gândul spre Michelle Obama. Mult mai grafică, mult mai young, cu acel farmec feminin care dă întotdeauna bine lângă un bărbat puternic. E foarte naturală, cu un stil specific unei femei frumoase care ştie că a rămas frumoasă, care-şi foloseşte foarte bine argumentele, în cazul de faţă, expresivitatea facială-zâmbetul, talia fină şi picioarele.

Singura schimbare e trecerea la o garderobă monocromă. Nu am nimic împotriva rochiilor scurte, dar să fie în acelaşi ton cu pardesiul", a comentat criticul de modă Alin Gălăţescu, pentru Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod