Cinci ani garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG achizitionate pana la 31 decembrie 2015

Designul interior mult visat poate deveni realitate cu ajutorul electrocasnicelor incorporabile, o alegere inspirata, o prezenta discreta, care va pune in valoare creativitatea amenajarii locuintei tale.

Pentru a te bucura de o experienta completa de cumparare si de un camin stilat, profita de campania Electrolux, Zanussi si AEG, care iti ofera o garantie extinsa, de 5 ani, pentru electrocasnicele incorporabile cumparate incepand cu luna octombrie si pana la sfarsitul lui 2015.

In campanie participa partenerii Electrolux care s-au alaturat promotiei si care comercializeaza electrocasnice incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG, importate de Electrolux pentru piata romaneasca. Campania include urmatoarele echipamente: plite si cuptoare incorporabile, masini de spalat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile si echipamente special incorporabile (cuptoare cu microunde incorporabile, sertare termice, sertare de vidat).

In promotie se pot inscrie toate echipamentele electrocasnice incorporabile Electrolux, AEG si Zanussi, achitate integral sau in rate, online sau in magazine, in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2015.

Pentru a activa garantia extinsa, produsul trebuie inregistrat pe site-ul dedicat al marcii de care apartine: Electrolux (www.registerelectrolux.com), Zanussi (www.registerzanussi.com) sau AEG (www.registeraeg.com). Astfel, garantia va fi prelungita de la doi, la cinci ani.

De aceasta promotie poate beneficia orice persoana cu domiciliul stabil in Romania, care achizitioneaza unul sau mai multe produse Electrolux, Zanussi sau AEG din magazinele partenerilor Electrolux, in perioada indicata, si care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 1 octombrie 2015.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod