Caravana BookLand, pe placul focșănenilor

Focșănenii ne-au demonstrat că sunt niște cititori frenetici, așa că BookLand şi-a instalat tabăra la Focșani! Până pe 27 octombrie,în Promenada Focșani Mall, toată lumea este așteptată cu oferte irezistibile la cărți, muzică, film și jocuri. Bineînțeles, va fi loc și de distracție!

Evenimentele artistice și culturale nu vor lipsi. Caravana BookLand multumește centrului comercial Promenada Focșani Mall, în special doamnei Alina Lungu, specialist Marketing al centrului comercial Promenada Focșani.
 
Ai cu ce te lăuda?

Caravana BookLand pune la dispoziţia pasionatilor de carte si cultura cele mai noi apariţii editoriale, care vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. “Suntem foarte fericiţi că succesul înregistrat anul trecut, precum și feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii Promenada Focșani au făcut ca târgul urban de carte Bookland să ne calce pragul din nou.

Fiind un eveniment care s-a bucurat de o largă popularitate, ne așteptăm ca luna aceasta să-i surprindem din nou, în mod pozitiv pe clienţii noștri și să înlesnim astfel accesul la cele mai noi titluri de carte, muzică, film și jocuri. Astfel, în perioada 15 – 27 0ctombrie, Promenada Focșani și Bookland își așteaptă prietenii cu multă muzică, filme și cărţi, fără să-i uite însă pe cei mici, pe care-i invită să viziteze frumoasa lume a basmelor și a desenelor animate, venită la Focșani o dată cu târgul de carte.” a declarat doamna Alina Lungu, specialist Marketing al centrului comercial Promenada Focșani.

Cei care vor fi alături de Caravana BookLand în noua aventură sunt rugaţi să işi confirme prezenţa accesând linkul de mai jos.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573072092737947&set=a.314993135212512.75707.314966175215208&type=1&theater

În comunitatea BookLand se găsesc mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărţii.

Alătură-te cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod