Brigitte

Brigitte Sfăt are două tumori și trebuie operată de urgență. „Îi cer iertare fostei soții a soțului meu”

Soţia lui Ilie Năstase a primit o veste teribilă: în urmă cu câteva zile, i-au fost depistate două tumori în corp şi are nevoie de o operaţie pentru extirparea acestora.

Ea a anunţat diagnosticul pe Facebook şi le-a cerut iertare tuturor celor cărora le-a greșit în trecut.

"În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile", a scris Brigitte.

"Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare", a menţionat ea.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod