Asociatia Corint Pro Lectura aduce cartea educaţională în şcolile din oraşul dumneavoastră

Pentru că suntem în plină desfăşurare a procesului de învăţământ, iar şcoala îşi urmează cursul ei firesc, Asociatia Corint Pro Lectura aduce cartea educaţională în şcolile din oraşul dumneavoastră. Timp de o săptămână in intervalul 21 - 25 octombrie Caravana cărţii şcolare Corint va poposi in şcolile din judetul Cluj.
Multe şcoli din Cluj Napoca, precum Scoala gimnaziala Nicolae Titulescu, , Scoala gimnaziala Octavian Goga, Ion Creanga, Colegiul national George Cosbuc, Colegiul tehnic Edmond Nicolau, Colegiul national George Baritiu, Colegiul economic Iulian Pop, Scoala gimnaziala Emil Isac, Scoala gimnaziala Ion Agarbiceanu, Scoala gimnaziala Constantin Brancusi,  Scoala gimnaziala Mihai Viteazul din Campia Turzii, Scoala gimnaziala Bobalna din comuna Bobalna, Scoala gimnaziala din Cojocna, Scoala gimnaziala din Apahida, vor primi vizita noastră.

Avem multe lucruri interesante pe care le vom împărtăşi elevilor şi cadrelor didactice.
Venim cu o ofertă impresionantă de carte şcolară, pentru ca toţi elevii, de la mic la mare, să beneficieze din plin de educaţia atât de necesară unei corecte dezvoltări personale.  Ca este vorba de preşcolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educaţională a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod