Stejarii Country Club va găzdui cel mai nou salon Beauty District, coordonat de Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat și Cătălina Stoica

Începând cu luna decembrie, oferta Stejarii Country Club va fi completată de serviciile de frumusețe oferite de Beauty District, sub atenta îndrumare a fondatorilor acestuia, Alexandru Abagiu (make-up artist), Sorin Stratulat (hair-stylist) și Cătălina Stoica (nail expert). Salonul va fi integrat în atmosfera centrului SPA, primul Shiseido SPA dedicat din Europa de Est, certificat de Asociația Europeană a Centrelor SPA.
Format dintr-o echipă de profesioniști de talie internațională, Beauty District își menține promisiunea pentru care este atât de apreciat: frumusețe 360°, totul într-un timp record.

Conceptul care stă la baza Beauty District a fost creat și dezvoltat de cei trei fondatori, profesioniști cu experiență în domeniile-cheie ale frumuseții: machiaj, coafură și îngrijirea unghiilor.

Salonul din cadrul Stejarii Country Club, cel de-al treilea ce poartă semnătura Beauty District, va oferi pe lângă serviciile de coafură, machiaj și îngrijirea unghiilor și servicii adiacente speciale: carduri cadou, asistență pe platou pentru ședințe foto, deplasare pentru evenimente, pachete pentru mirese și domnișoare de onoare, dar și seminarii personalizate pentru companii.

Alexandru Abagiu are în spate o carieră în domeniul machiajului de peste 17 ani și numeroase premii în industria frumuseții, printre care și nominalizarea primită din partea pretigioasei reviste americane Make-up Artist Magazine, ca fiind unul dintre cei mai buni artiști din Europa.
Alexandru Abagiu conduce Departamentul de Make-up din cadrul Beauty District, ocupându-se personal de training-ul și evoluția echipei.
 
 

Cu peste 10 ani de experiență și educație continuă în academiile internaționale de profil, Sorin Stratulat este unul dintre cei mai recunoscuți hair-styliști din România, fapt dovedit prin nenumăratele editoriale publicate, dar și prin numărul de cliente high-profile care i-au încredințat imaginea. Sorin este, totodată, și manager de brand, fiind responsabil de livrarea “experienței Beauty District” ce a devenit etalon pentru industria frumuseții din România.

Cătălina Stoica a început să studieze profesia de nail-expert în urmă cu 16 ani.
Participarea în mod constant la cursuri, expoziții, traininguri și experimente au dus la perfecționarea sa în domeniu. În acest moment, conduce o echipă de 19 nail-stylists alături de care lucrează pentru a crea experiența perfectă pentru fiecare client: servicii, culoare, tehnici și tratamente.
 
 

Pe lângă serviciile de frumusețe integrate, centrul SPA va include și camere de tratament, piscină, spaţii de relaxare, Hammam, saună şi camere cu aburi, o terasă discretă și un studio de pilates și yoga. De asemenea, SPA-ul va găzdui periodic expoziții ale tinerilor artiști, dar și opere de artă de referință din istoria Shiseido.
În cadrul centrului SPA, va fi integrat și un podium de modă pentru prezentări ale designerilor români și internaționali.  Pentru mai multe informații despre Shiseido SPA, vă invităm să accesați site-ul www.stejariispa.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod