9 vedete care au copii despre care nu știau

O seamă de tați celebri au aflat, destul de târziu, despre existența unor descendenți-surpriză.
Deseori, în viață, se pot ivi surprize de proporții ce ne schimbă destinul. Așa au pățit o seamă de părinți faimoși care au aflat, cu surprindere, că au copii despre care nu știau.

 
Vedete care au copii despre care nu știau

 

Poate fi un adevărat șoc să descoperi, la un moment dat, în viață, că ești părintele unui copil despre existența căruia habar nu aveai. Iată poveștile a nouă vedete care au copii despre care nu știau.
 


1. Arnold Schwarzenegger

 

După ce, în 1997, Arnold Schwarzenegger a avut o aventură cu menajera familiei, Mildred Patricia Baena, aceasta a rămas însărcinată și a născut un băiat, pe care l-a botezat Joseph.
La momentul respectiv, Mildred era căsătorită, iar Schwarzenegger era convins că soțul menajerei sale este tatăl copilului pe care aceasta îl adusese pe lume. 
La un moment dat, Arnold Schwarzenegger a afirmat că nu a fost sigur că el este tatăl lui Joseph până când acesta nu a început să-i semene, fizic, foarte bine.
În acel moment, Schwarzenegger a pus lucrurile cap la cap și a luat decizia de a avea grijă, financiar, de Joseph și de mama acestuia.
Peste câțiva ani, în timpul unei ședințe de terapie de cuplu, Schwarzenegger i-a mărturisit și soției sale, Maria Shriver, despre aventura lui cu menajera familiei. 
Chiar dacă Arnold a ajuns, peste câțiva ani, să-i spună soției sale, Maria Shriver, în timpul unei ședințe de terapie de cuplu, despre aventura sa cu menajera, pentru că, în acel moment, era guvernator al Californiei, cei doi nu au divorțat imediat.
Abia la finalul mandatului, Schwarzenegger și Maria Shriver și-au încheiat căsnicia. 
În prezent, Schwarzenegger și fiul său Joseph au o relație apropiată. (Articolul continuă în pagina următoare...)
3 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod