9 vedete care au copii despre care nu știau

 
 
7. Steven Tyler

 

 

În 1976, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a avut o scurtă relație cu modelul și cîntăreața Bebe Buell, iar aceasta a rămas însărcinată.
Bebe a optat să nu-i spună lui Steven despre copil și după ce a născut-o pe fiica lor Liv, în 1977, micuței i s-a spus că tatăl ei este muzicianul Todd Rundgren. 
 
Însă, până la vârsta de 10 ani, Liv avusese șansa să-l întâlnească pe Steven și începuse să aibă propriile bănuieli că el ar putea fi tatăl ei.
 
"Todd a decis, practic, când m-am născut, că am nevoie de un tată, așa că mi-a semnat certificatul de naștere.
Știa că există șansa ca eu să nu fiu a lui", a spus Liv pentru Wonderland, adăugând că l-a întâlnit pe Steven pentru prima dată când a avea opt ani.
Ea a continuat: „Nu știam cine este Aerosmith. Și mama a spus: Vino aici, vreau să-ți fac cunoștință cu cineva. Și ea a arătat spre tipul ăsta care stătea la bar și am spus: Este fiul lui Mick Jagger? Și mi-a cumpărat un cocktail Shirley Temple... M-am îndrăgostit nebunește de el. Habar nu aveam cine este. După ce ne-am întâlnit, Steven a început să sune și ne-am dus să-l vedem și așa ne-am început legătura tată-fiică”, a mai spus Liv. (Articolul continuă în pagina următoare...)
3 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod