5 secrete ale seductiei

Intr-o lume ideala, ar fi extraordinar sa prinzi in mreje, chiar si pe cel mai inaccesibil exponent al sexului tare, numai cat ai clipi. Dar in realitate lucrurile nu...
Intr-o lume ideala, ar fi extraordinar sa prinzi in mreje, chiar si pe cel mai inaccesibil exponent al sexului tare, numai cat ai clipi. Dar in realitate lucrurile nu se intampla chiar mereu dupa pofta inimii noastre. Tine cont de cateva reguli simple ale seductiei si atrage barbatul pe care ti-l doresti!

Petrece mult timp cu el, apoi... inaccesibila


Cu cat iti mai petreci mai mult timp cu cineva, cu atat te va placea mai mult. Numeroase studii atesta faptul ca in momentul in care un cuplu isi petrece mai mult timp impreuna ca atat atractia unul fata de altul creste. Asa ca nu este cazul sa fii inaccesibila la inceputul relatiei, ci din contra, sa cauti cat mai multe scuze pentru a petrece cat mai mult timp cu el.

Asta este partea cea mai interesanta a povestii.

Dupa ce i-ai aratat cea mai insorita parte a personalitatii tale, abia atunci poti deveni inaccesibila. De fiecare data cand vrea sa te vada, cauta tot felul de pretexte pentru a evita intalnirea. Abia atunci iti va simti lipsa si cand va realiza cat de mult insemni pentru el, te va trata ca atare.

Nu ii face cadouri si favoruri... lasa-l pe el


Cand faci un gest pentru o persoana, te simti bine la doua nivele. Te multumesti pe tine ca-ti resfeti adoratul, iar pe de alta parte ii demonstrezi cat de mult inseamna pentru tine. Macar la inceputul relatiei, degusta placerea de a fi curtata si lasa-l pe el sa te admire, sa te pretuiasca si sa transpuna aceasta stare in...
cadouri. Daca faci tu prima acest pas, va risca sa-si faca o impresie gresia de spre tine. Tu trebuie sa fii cea dorita fara rezerve.

Aruncatul cu privirea


S-a constatat stiintific faptul ca indragostitii se privesc intens 75% (fata de normalul 30-60%) din timpul in care converseaza si au miscari foarte lente de "desprindere" in momentul in care a treia persoana intervine in conversatie. Asa ca poti sa-ti dai seama de cat de indragostita esti masurand timpul in care iti privesti in ochi iubitul sau potentialul partener. Deci poti "pacali" creierul barbatului dorit, daca il privesti putin mai mult decat trebuie. El va interpreta in mod inconstient gestul ca pe un semn de mare afectiune si il va face sa raspunda cu aceeasi moneda.


Nu-ti indeparta privirea de "obiectiv"


Cuplurile indragostite nu reactioneaza prompt in momentul in care spatiul lor este "invadat" de o a treia persoana. Partenerii se privesc cateva secunde inainte de a acorda putina atentie "intrusului". Pur si simplu priveste barbatul pe care il placi si nu iti muta ochii de pe "obiectiv", ci fii ezitanta in a intoarce capul. Imagineaza-ti ca pupilele voastre sunt prinse cu un fir invizibil si nu se pot misca decat incet si lent. O asemenea reactie este incredibil de seducatoare.

Exerseaza-ti pupilele


Cunoastem cu totii privirea de budoar pe care o avem in momentul in care simtim dorinta. Pupilele se dilata foarte tare, iar ritmul cardiac goneste...

Insa nu iti poti controla pupilele in mod constient, iar acesta este motivul pentru care se spune ca "ochii nu mint". Dar poti crea un mediu propice pentru a obtine privirea pe care ti-o doresti: o cina romantica insotita de lumina difuza a lumanarilor sau o plimbare seara, prin parc.

De asemenea pupilele noaste devin "doua gauri negre" si in momentul in care vedem ceva ce ne place. Cand te simti atrasa de cineva poti avea aceasta reactie si involuntar sau, pur si simplu, priveste-i atuul care iti place cel mai mult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod